makeup

Huda Beauty – Muse

Siis oikealta nimeltään Huda Beauty Long-lasting & Comfortable Matte Liquid Lipstick sävyssä Muse. Tällainen tarttui mukaan swatchailtuani hyvän aikaa kaikkia Huda Beautyn nestemäisiä huulipunia kädelleni – ja olin raitakäsi aika pitkään niiden poistamisen jälkeenkin.

Huda Beautyn huulipunat tulevat ihanassa pakkauksessa, jossa Hudan huulet pitelevät itse huulipunaputkiloa. Ja tietysti Insta on täynnä samanlaisia kuvia nestemäisten huulipunaputkiloiden kanssa. Pakkauksen huulet ovat itse nestemäisen huulipunan väriset, joten jo pelkästään se antaa paremmin osviittaa, että mikä sävy on kyseessä – jos ei halua käydä swatchailemassa kaikkia kädelle.

huda_beauty_matte_liquid_lipstick_muse

Itse putkilo on huurrettua muovia ja sen korkki on musta. Pakkaus on kivan kapea eli se kulkee helposti pienessäkin laukussa mukana. Applikaattori on normaali doe foot -applikaattori. Itse putkilossa lukee myös tuotteen erääntymispäivä, itselläni 01/19 eli yli vuosi aikaa käyttää tuote. Luultavasti nestemäiset mattahuulipunat alkavat vuoden jälkeen jo hieman kuivuakin pakkaukseensa, jos niittä vain käyttää tarpeeksi usein – jos ei korkkia avaa niin ei ilma pääse sisäänkään.

Muse on sävyltään muted rose eli juurikin sellainen malvahtava puna, joita minä näytän keräilevän. Tämä tuntuu huulilla hyvältä. Noin neljän tunnin jälkeen se alkaa tuntua hieman kuivattavalta, mutta olen selvinnyt tällä läpi työpäivän (kunhan en syönyt mitään rasvaista) ilman, että jouduin lisäämään huulirasvaa. Talvella ehkä en selväisi.

huda_beauty matte liquid lipstick muse

Tämä sanoo olevansa transfer-proof eli ei esim. kättä suudeltaessa jättäisi jälkiä. Itse kuitenkin huomasin, että esim. kosteimmissa osissa huulia (eli huulien sisäpinnoilla) tämä ei kestänyt ihan yhtä hyvin. Täysin kuivana tämä kestää kosketuksen, muttei kunnon suutelua.

Itse ostin Musen Barcelonan Sephorasta hintaan 21,95 euroa, mutta Suomeen Hudan tuotteita saa ostettua esim. CultBeautylta, jossa tämän hinta on £18. Ja tällä kurssilla hinta on alle 20 euroa. Olen vähän kääntymässä sen puoleen, että tulen ostamaan näitä lisää. Luultavasti ainakin Bombshell olisi kiva lisä.

huda beauty matte liquid lipstick muse

Tämän huulipunan tunnusta tuli vähän mieleen Colourpopin nestemäiset Satin-punat. Ei siis niin kuivattava, kuin CP:n mattapunat.

Onko Huda Beauty tuttu merkki?

Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.