makeup

Huda Beauty Lip Strobe – Angelic

Taisin ihastua Huda Beauty Lip Strobe sävyyn Angelic ensimmäisen kerran, kun muistaakseni KathleenLightsilla oli sitä huulillaan yhdessä videossa. Sen jälkeen huulikiilto pääsi suoraan ostoslistalleni, ja lopulta sitten ihan kassan kautta kotiin Tukholman Sephora-reissulla.

Huda Beauty Lip Strobet ovat metallinhohtoisia huulikiiltoja. Sävystä riippuen näissä on kevyt pigmentti tai ne ovat täysin yksinään käytettäviä. Angelic on todella pigmenttinen, joten se käy huulimeikistä ihan sellaisenaan.

Lip Strobet tulevat samantyylisessä pakkauksessa, kuin mattahuulipunatkin, mutta näiden sisäpakkaus on holografinen. Myöskin itse huulikiillon tuubi on läpinäkyvää eikä huurrettua, kuten huulipunissa.

huda_beauty lip strobe angelic

huda beauty lip strobe angelic

huda beauty lip strobe angelic

Angelic on haalean persikkaisen vaaleanpunainen sävy, jossa on kultainen hohto. Se on nimetty Huda Beauty Rose Gold -paletin samannimisen sävyn mukaan. Itse olen kuolannut tuota palettiakin, mutta siitä oli niin ristiriitaiset arvostelut, että olen jättänyt sen ostamatta. Sävyt vain olisivat niin ihania! Myös uusi Desert Dusk -paletti olisi upea.

Mutta siis Lip Strobesta lisää. Huulilla tuote ei ole oikeastaan yhtään tahmea, vaan enemmänkin paksun kermainen ja kosteuttava. Se pysyy huulilla yllättävän hyvin, vaikka ei tahmaisuutta omaakaan. Se ei myöskään valu huulirajojen ulkopuolelle vaan pysyy paikoillaan. Koska kyseessä on huulikiilto, niin eihän tältä monen tunnin kestoa voi odottaa – varsinkaan, jos välissä syö mitään. Varsinkin näiden pigmenttisempien sävyjen kanssa huulikiillon lisäykseen kannattaa käyttää peiliä tai muuten lopputulos voi näyttää epätasaiselta.

huda beauty lip strobe angelic lip swatch

huda beauty angelic lip swatch

Huda Beautya saa ostettua Suomeen ihan netistäkin, esim. CultBeauty myy tuotteita. Lip Strobet ovat siellä £17 hintaisia. Ei sinällään paha hinta kauniista huulikiillosta, mutta ei tämä halvimmastakaan päästä ole.

Miltä Angelic näyttää? Omistatteko Huda Beautylta tuotteita?

Sisältää affiliate-linkkejä

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.