makeup

Hourglass Mineral Veil vs Nyx Angel Veil

Olen monesti kuullut, että nämä kaksi olisivat dupeja toisilleen. Tai ainakin tosi lähellä. Jos haluaa halvemman version Hourglassin pohjustajasta, niin aina suositellaan Nyxin Angel Veiliä. Mutta ovatko ne oikeasti dupeja? Otetaan selvää.

Ulkonäöltään tuotteet eivät voisi olla enempää erilaisia. Nyxin Angel Veil tulee puristettavassa hieman neliömäisessä tuubissa ja Hourglassin Mineral Veil taas lasisessa pumppupullossa. Heti pakkauksesta näkee jo hintaeron. Kumpikin toimii hyvin, joten siinä ei ole ongelmaa.

nyx_angel_veil_hourglass_mineral_veil

Tuote on molemmissa valkoista, mikä oli minulle aluksi hieman yllätys. En tiedä miksi. Nyx on kuitenkin hieman kuivemman ja paksumman tuntuista kuin Mineral Veil.

Ainoa tapa testata tuotteita, on tunkea ne kasvoille samaan aikaan, jotta selviää päivän mittaan kiilteleekö toinen puoli, levittyykö meikkivoide yhtä hyvin molemmille puolille kasvoja ja miltä kasvot tuntuvat pelkän pohjustajan kanssa.

Iholla Hourglass on riittävämpää ja nestemäisempää. Se myös jättää valkoisemman pinnan iholle, kun taas Nyxistä tulee oikeastaan läpinäkyvää. Molemmat tuntuvat hieman öljyisiltä – johtuu varmaan silikonista. Iho on yhtä sileä kummaltakin puolelta.

nyx_angel_veil_hourglass_mineral_veil

Käytin paria eri meikkivoidetta ja levittämiseen molemmilla kerroilla käytin Artis Oval 8 -sivellintä. Meikkivoide levittyi kummallekin puolelle kasvoja ihan yhtä hyvin ja näytti samanlaiselta. Ensimmäisellä kerralla huomasin, että Hourglassin puolella nenässä meikkivoide upposi enemmän ihohuokosiin, mutta myöhemmin tajusin hieroa/taputella pohjustajan paremmin huokosiin, jolloin meikkivoide liukui paremmin ihon pinnalla.

Käytössä kuitenkin huomasin, että Nyxin puoli rasvoittui hieman enemmän päivän mittaan. Kun blottasin ihoa, tuli Nyxin puolelta enemmän öljyä paperiin. Testin takia käytin vielä turvonnemmaalla kasvojen puolella Hourglassia, sillä halusin antaa kalliimmalle kovemman testin. Se ei kuitenkaan hävinnyt iholta tai vajonnut ihopoimuihin. Hourglassin puoli näytti pidempään myös blurratulta eli ihohuokoset näyttivät pieniltä ja iho tasaiselta.

hourglass_mineral_veil_nyx_angel_veil

Itse olen ehdottomasti sitä mieltä, että Hourglass Mineral Veil on hintansa arvoinen, mutta koska työpäivän pärjään Nyxin Angel Veilillä, niin en tule käyttämään hinnan takia Hourglassia päivittäin. Jätän sen päiviin, kun todellakin haluan ihon näyttävän hyvältä monen monta tuntia.

Hourglass Mineral Veil tilattu SpaceNK:lta hintaan £55/30ml (saatavilla kolmea eri kokoa). Nyx Angel Veil on taas huomattavasti halvempi, 16,80 euron hintaan.

Oletteko kokeilleet jompaa kumpaa? Onko suosikkia?

Sisältää affiliate-linkkejä

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.