makeup

Hourglass Diffused Heat

Teinpäs pienen tilauksen SpaceNK:lle tuossa vähän aikaa sitten yhden tuotteen takia. No mitä tapahtui? Tuo päätuote on edelleen back order -tilassa eli sitä ei ole tullut edes heillekään. Niinpä sitten sain tämän hetken mielijohteesta koriin napatun poskipunan aikaisemmin.

Hourglassin Ambient Lighting Powderit ovat aivan ihania, joten halusin kokeilla myös jotain poskipunaa. Vähän oli vaikea netin kautta taas päättää sävyä, joten menin hieman tummempaan ja valitsin Diffused Heatin.

Diffused Heat on lämmin ja noin keskitumma pinkki, joka taittaa aavistuksen persikkaan. Siinä on todella lievä hohto, jotenkin odotin vieläkin hohtavampaa tulosta, mutta tämä on oikein maltillinen. Mikään mattaposkipuna ei kyseessä siis ole.

Poskipunassa on kunnolla pigmenttiä, mutta levittyy kauniisti. Tätä on helppo myös kerrostaa. Ambient Lighting -poskipunat ovat todella hienojakoisia.

Itse tykkään tästä tosi paljon, mutta täytyy myöntää, etten ole ihan varma onko tämä hintansa arvoinen. 32 puntaa kun ei ole mitekään halpa poskipunalle. Tämä tulee kyllä kestämään pitkään, sillä pieni sipaisu tätä poskille riittää.

Mikä on teidän kallein poskipuna?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.