makeup,  shopping

H&M Beauty – Fashion for the face

H&M:llähän on pitkään ollut jo kauneustuotteita – meikkejä, vartalotuotteita sekä oheistuotteita – valikoimassaan, mutta tänä vuonna H&M on lanseeranut uuden sarjan, joka jakautuu kahteen osaan – Consciousiin (Ecocert-luokituksen saanut linja) sekä premiumiin, joka lanseerataan vasta myöhemmin (hinnat ovat korkeammat kuin Consciousissa). Alkuun sarjassa on päälle 700 tuotetta, mutta tätä tullaan kasvattamaan noin tuhanteen. Kuulostaa hurjalta? Ovatko tuotteet sitten hyviä?

Minun oli pakko ostaa muutamia tuotteita, kun olin lukenut uudesta sarjasta. Näitä ei ollut vielä myymälässä, joten suuntasin verkkokauppaan ja naputin koriin kuvien perusteella minulle sopivia tuotteita. Tästä tulee pitkä postaus, joten ota hyvä asento!

Aloitetaan siitä, minkä takia itse asiassa tein koko tilauksen – luomiväripaletin. Joku arvaakin ehkä jo, mutta kyllä – se on taas yksi neutraali paletti kokoelmaani. Luomiväripaletteja saa neljässä eri värisävyssä – Twilight and Rose (ruusuinen), Smoky Essentials (harmahtava ja kylmät ruskeat), Smoky Nudes (lämpimät ruskeat ja nudet) sekä Ready, Set, Glow (vihertävä, sinertävä sekä lämpimiä sävyjä). Ehkä arvasittekin – Smoky Nudes oli näistä se itselleni sopivin.

Itse pakkaus on todella halvan tuntuinen – kevyttä muovia. Keveyden takia tämä on hyvä matkapaletti – ja paletissa on mukana myös peili. Mukana tulee myös lehtinen, jossa on ohjeita, miten värejä voi yhdistellä.

Olen testannut tätä vasta muutaman kerran, mutta värit eivät ole ihan hirveän pigmenttisiä, mutta niiden kanssa on todella helppo työskennellä. Häivyttyvät helposti ja kerrostamalla väreistä saa intensiivisiä. Suosittelen palettia ehkä kuitenkin aloittelijalle tai jos rahasta on tiukkaa, niin 13 euron paletiksi tämä on hyvä.

Seuraavana kiinnostuin voidemaisista poskipunista ja nakkasin ostoskoriin sävyn Dusty Rose. Voidemaisia poskipunia löytyy kolmessa sävyssä – tämä Dusty Rose, Sunny Peach sekä Cameo Brown.

Pakkaus on näissä valko-kultainen sekä yhtä ohutta ja kevyttä muovia kuin mistä luomiväripalettikin on tehty. Voidemaiset poskipunat ovat sheer-laatuisia ja satiinisen pinnan jättäviä.

Jostain syystä kamera väänsi sävyn tosi oranssiksi, mutta kyllä se ihan pehmeän malvanruusuinen on. Näitä oli helppo levittää kasvoille – itse käytin sivellintä. Sheer-koostumuksen ansiosta tällä ei saa ainakaan liikaa väriä kerralla. Kerrostaminen onnistuu. Väri ei pysynyt koko päivää poskilla, mutta en odottanutkaan – jostain syystä voidemaiset eivät mulla pysy muutenkaan hyvin iholla. Hintaa näillä on 7,99 euroa.

Ja tietysti piti sitten ostaa puuterinenkin poskipuna. Puuteriposkipunia saa 10 eri sävyssä, joten mulla olikin sitten vaikeampaa näistä valita. Pakkaus on musta-kultainen eli nämä erottaa hyvin laatikosta voidemaisista.

Itse päätin kokeilla, että miltä Cantaloupe näyttää poskipunana ja se on kivan vaalean persikkaisen oranssi. Tosi hyvä sävy itselleni. Näissä puuteriposkipunissakin on sheer-peitto, mutta itse poskipuna on hohtava.

Helppo käyttää, ei saa vedettyä kerralla liikaa väriä poskille. Poskille tulee kaunis hehku, hohtavat partikkelit eivät ole isoja, joten mitään glitterposkia tällä ei tule. Näillä myös hintaa 7,99 euroa.

Meikeistä viimeisenä Cream Lip Stainit. Ostin kaksi sävyä – Enchanten ja Dare Men. Enchante pääsi ekana huulille ja tämä oli ihana! Koostumus sekä väri. Kuivuu mataksi huulilla nopeasti. Suosittelen kunnolla hoitamaan huulet kuntoon ennen näiden kokeilemista, sillä ohut koostumus tuo kaikki rypyt ja kuivat kohdat esiin.

Enchante pysyi huulilla monta tuntia hyvänä, kesti syömisenkin. Sen sijaan Dare Me näytti aamupalan ja kolmen tunnin jälkeen hirveältä. Alkoi murustua pois huulten keskeltä. Otin suosiolla pois kokonaan, joten en tiedä olisiko uusi kerros auttanut asiaa. Hintaa näillä on maltilliset 7,99 euroa ja suosittelen ainakin vaaleimpia sävyjä kokeilemaan, jos nestemäiset mattapunat kiinnostaa.

Viimeisenä suihkutuotteet eli Caribbean Crush -perheen suihkugeeli sekä vartalokuorinta. Caribbean Crushin tuoksua kuvaillaan mangon ja kookoksen liitoksi. Suihkugeeli on kunnolla tuoksuvaa ja geeli vaahtoaa hyvin. Tuoksu jää iholle suihkun jälkeenkin. Omasta mielestäni kookos ei näissä tuoksunut kunnolla hedelmäisyyden takaa, mutta joillekin tämä voi olla hyvä uutinen. Suihkugeelin hinta on 3,99 euroa.

Vartalokuorinta on ohuen geelimäistä, jossa on aika harvakseltaan kuorivia rakeita, ehkä siksi kun se on nimetty Mild Exfoliatoriksi. Kuorinta kylläkin toimii, ei ole niin rankka iholle kuin esim. Herbinan kaurasuklaakuorinta tai Lushin Buffy. Kyllä tälläkin saa rapsutettua ihoa, jos rakeita painaa kovin. Tuoksu on miedompi kuin suihkugeelissä. Hintaa kuorinnalla on 4,99 euroa.

Itse tykästyin kyllä kaikkiin tuotteisiin, mutta jos jotain haluaisin muiden kokeilevan, niin ainakin hypetyksen aallonharjalla olevat nestemäiset huulipunat voisivat monia kiinnostaa. Varsinkin vaaleat sävyt tuntuvat pysyvän hyvin huulilla.

Huomenna sitten ensimmäinen testimeikki näillä tuotteilla. En viitsinyt niitä kuvia enää tähän perään laittaa, sillä tämä postaus on muutenkin jo tuhottoman pitkä.

Oletteko te jo kokeilleet uusia H&M Beauty -tuotteita?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.