Uncategorized

Himotuslistalla juuri nyt

En ole ihan hirveästi viime aikoina ostellut kosmetiikkaa ja tuntuu, että olen vähän tipahtanut kaikkien trendien perästäkin. Syy tähän on ihan yksinkertaisesti raha – ei oikeastaan sen puute, mutta paremmat kohteet. Juuri ostettiin lentoliput kaverin häihin Berliiniin ja sinne pitäisi vielä ostaa vaatteetkin, hotelli maksaa sekä ehkä voisin jotain ostaa kaupungistakin.

Ja koska tämä ei tietystikään ole mitenkään yltiökallis vielä yksinään, niin isän 60v syntymäpäivälahja sekä myöhemmin kesällä tapahtuva matka johonkin lämpimämpään (ehkä Barcelonaan, lapsen pyytämälle Havaijille ei ihan rahat riitä just nyt) vievät sitten loput säästöt.

Eli siis tällä hetkellä kaikki ylimääräinen kosmetiikka on vain haavelistalla – vaikka ostin mä just Artisin ovaalin siveltimen, josta juttua ihan piakkoin, mutta se tulikin maksamaan vain viitisenkymppiä postikuluineen; sekä It Cosmeticsin CC -voidetta, koska kesä tulee ja se on must kesämeikkivoide.

Mutta jos se lottovoitto – edes pienempi – olisi osunut kohdalle, niin nämä olisivat lähteneet matkaan.

himotuslista_2017

MACin Next to Nothing -puuteri kuulostaa ihanalta. Tällä hetkellä minulla on vielä käytössä Sheer Mystery Powder, joten tämä voisi olla hyvä seuraava testiin. Clarinsin Skin Illusion Blush sävyssä Luminous Coral vaikuttaa todella kivalta tuotteelta ja tämä olisi ehdoton matkakamukin. Elevenin uutuusbrändin Blithen Water Packit kuulostavat kiehtovilta, joten sellaista olisi kiva päästä testaamaan. Vaikka Energy-versiona. Baremineralsin Invisible Bronzea ja Glow Highlightereita on kehuttu Youtubessa jo sen verran, että nämä olisi kiva päästä itsekin testaamaan. Jos puhutaan pakkauksista, niin mulle saa myytyä melkein mitä vaan, jos siinä on LAISKIAINEN. Juuri ostin uuden Konjac Spongen, mutta ehkä tämä Konjac Spongesin Konjac Mini Pore Refiner Rainforest Sloth Bamboo Charcoal voisi liittyä joukkoon. Jep, se on söpö!

Siinä ne tämän hetken THE jutut. Voisin kyllä jatkaa listaa ihan ikuisuuden, mutta jätetään tähän.

Jos teillä on varaa ostella kivoja juttuja, niin eleven.fi:stä saa 20% alennusta yli 60 euron ostoksista 24.4.2017 asti.

Oliko listalla joku oma suosikki tai uutuus, jota tekisi mieli testata itsekin?

Sisältää affiliate-linkkejä

6 Comments

  • Anni

    Ostin juuri Baremineralsin Invisible Bronze aurinkopuuterin sekä Invisible Glow highlighterin, molemmat sävyssä Fair to Light, joka on vaalein vaihtoehdoista. Tämä Bareminerals on uusi suosikkini, täydellinen sävy vaalealle iholle, mutta puuteria leijuu sitten ympäriinsä tooosi paljon kun siveltimen iskee tuotteeseen. Kasvoille levittyy tosi kauniisti eikä puuteria irtoile enää siinä vaiheessa liikaa. Aurinkopuuterissa on minimaalinen kuulto eli ei ole täysin matta, itse pidän siitä mutta tällä ei siis kannata esim.varjostuksia tehdä.Highlighter on ihanan huomaamaton, ei sellainen Champagne Pop missään nimessä, ja siksi juuri tykkään siitä. Ostin nämä Lookfantastic.com sivuilta, maksoivat yhteensä pienen alennuskoodin(-15 prossaa) kanssa n. 50€. Suosittelen jos pidät luonnollisemmasta lookista, näitä voi kyllä kerrostaa jos haluaa näkyvämpäää tulosta mutta jokapäiväiseen käyttöön ihanat tuotteet.

    • HennaV

      Kuulostaa tosi hyvältä! Mäkin tykkään, jos olisi vähän kuultoa aurinkopuuterissa eikä korostuspuuterin tarvitse olla mikään bling-bling, koska niitä löytyy jo ennestään. Varjostukseen on kanssa ihan omat tuotteensa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.