body,  makeup,  shopping

High street -ostokset

Tässä postauksessa esittelen sekä Bootsin, Superdrugin että TK Maxxin ostokset – jälkimmäisestä ei tarttunut mukaan yhtään kosmetiikkaa.

oobd_carmex_lip_balms_

Otetaan ekana Superdrug, sillä mä en vaan voinut jättää Carmexin huulituotteita ostamatta. Mitään muuta koko kaupasta ei mukaani lähtenyt – neljä Carmexia sai riittää. Mies oli kyllä surullinen, kun en ostanut Snoopy-kuvioitua Carmex-purkkia, mutta nämä tuubit ja puikot ovat niin paljon kätevämpiä. Näissä taisi olla vielä joku tarjouskin – osta yksi, saat toisesta puolet tai kolmannes hinnasta pois. Halpaa kuin mikä!

oobd_bourjois_healthy_mix_foundation_collection_lasting_finish_concealer_

Bootsista ekana ostoskoriin lensivät vanhat tutut – Bourjois Healthy Mix -meikkivoide sekä kaksi Collection Lasting Finish -peitevoidetta. Hinnallahan kumpaakaan ei ole pilattu, sillä Bourjois maksaa £9.99 ja Collectionin peitevoiteet £4.19 kipale. Yleensä Bootsissa on tarjouksia menossa, mutta itse en muista käytinkö niistä mitään.

oobd_soap_glory_one_heck_of_a_blot_powder_foundation_

Soap & Gloryn osasto koituikin sitten kohtalokseni. Mukaan lähti One Heck of a Blot -sarjasta sekä meikkivoide (joka on tyyliltään samanlainen kuin eilen mainittu Hourglass, nestemäisestä puuteriseksi muuttuva) sekä puuteri. Molemmilla hintaa tasan £12.

oobd_soap_glory_perfect_ten_palette_

Ja koska tämä ei riittänyt, niin pakko oli ottaa myös Limited Edition -paletti nimeltään Perfect Ten. Neutraaleja värejä, toivottavasti on sen kympin arvoinen – testiin lähtee heti.

oobd_soap_glory_clean_on_me_

Vartalopuolelta Soap & Glorylta ostin Clean on Me -suihkugeelin. Täytyy myöntää, etten ole koskaan omistanut Soap & Glorylta mitään vartalotuotetta, joten nyt oli aika. Hinta on halpa näinkin suurelle pullolle – £6.50.

oobd_mitchum_deodorant_

Lentokentällä huomasin Bootsissa Mitchumin dödöjä – näitä on jonkin verran kehuttu brittiläisten YouTube-tyyppien toimesta, joten päätinpä testata. No eipä paljoa mene rahaa hukkaan, jos eivät olekaan hyviä, sillä yksi dödö maksoi £2.89.

oobd_jackyceline_katy_rock_studded_bag_

oobd_jackyceline_katy_rock_studded_bag_

TK Maxxin kosmetiikkavalikoima oli niin ällösti esillä ja sekaisin, että suuntasin ihan suoraan laukkujen pariin. Ekana päivänä en ostanut mitään ja onneksi en, sillä seuraavana päivänä kun kävin uudestaan, oli yksi uusi laukku Jacky Celineltä tullut myyntiin, hintaan £60. Ei paha oikeasta nahkalaukusta. Ja siinä on teräviä niittejä. Voin käyttää myös itsepuolustusvälineenä. Laukun nimi on Katy Rock ja se on todella rock. Alkuperäinen hinta £160, en valita satasen säästöstä.

oobd_esprit_sunglasses_cat_eye_with_studs_

Ja koska laukku ei ollut tarpeeksi, niin erittäin halvalla (£12.99) lähti mukaan myös Espritin aurinkolasit. Espritin EU-sivuilla näiden hinta on 39,90 euroa, joten alle puoleen hintaan sain nämäkin.

Olisikohan siinä ollut tarpeeksi? Ai niin, Yankee Candleliltä lähti mukaan electric refillejä Vanilla Lime -tuoksussa, mutta niistä olen postannut ennenkin.

Oliko mukana kiinnostavia tuotteita tai omia suosikkeja?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.