makeup

High end -kosmetiikkaostokset

Aloitetaan näiden Englannin ostosten läpikäynti kallimmasta päästä. Ja siitä pakollisesta pyhiinvaelluskohteesta – Space.NK:stä.

oobd_by_terry_hyaluronic_eye_primer_sunday_riley_luna_sleeping_oil_hourglass_immaculate_foundation_

Minulla oli kalliimmalla ostoslistallani “pakollisena” ostoksena tasan Hourglassin Immaculate-meikkivoide. Minut mätsättiin kaupassa sävyyn Vanilla, joka oli sävy minkä olin itsekin jo etukäteen päätellyt olevan ehkä se minulle sopivin – Pearl ja Shell olivat molemmat liian keltaisia. Tätä £50 meikkivoidetta en ole vielä kokeillut, mutta lähtee kyllä ihan ehdottomasti testiin ja nopeasti!

Ja siinä By Terryn standin edessä seistessä tuli joku halu kokeilla jotain brändiltä, niinpä myyjän avustuksella valitsin Hyaluronic Eye Primerin sävyssä 1 Light. En ole vielä testannut tätä luomivärien kanssa, mutta yksinään tämä peittää jonkin verran verisuonia luomistani sekä häivyttää aavistuksen tummia silmänalusia. Tuntuu ihanan kosteuttavalta ja ihme kyllä pysyi luomillani ilman luomiväriä tunteja ilman luomivakoon valumista – ja sekin oli minimaalista. Lisää tästä, kun olen testannut oikeasti silmämeikin pohjustajana. Hintaa tuottella on £32.

Osittain heräteostoksena – erittäin kalliina sellaisena – mukaani lähti myös YouTubessa paljon kehuja kerännyt Sunday Rileyn Luna Sleeping Night Oil. Hintaa tällä tuotteella on siis £85 eli mistään halvasta öljystä ei ole kyse. Kyseessähän on siis retinolituote, joka on väriltään vihertävän sinertävää – erittäin jännä. Tuotteessa on voimakas yrttinen tuoksu, mutta katsotaan miten tämä toimii iholla.

oobd_stila_one_step_corrector_too_faced_hangover_primer_

Ensimmäinen ostokseni koko kaupungista oli Debenhamsin Too Faced -tiskiltä Hangover Face Primer hintaan £27. Olen halunnut testata tätä Marc Jacobsin kookosprimeriin verrattua tuotetta jo pitkään ja nyt tuli mahdollisuus siihen. Kämmenselälle tämä tuntui todella kosteuttavalta ja virkistävältä, naamalle tämä ei ole vielä päässyt.

Toinenkin naamaprimeri lähti mukaani Harvey Nicholsilta – Stilan One Step Correct (£24). Tämän nimeen vannoo ainakin YouTubessa Shaaanxo, joten pakkohan tätäkin oli kokeilla. Tämä tuntui korjaavaan ihonsävyäni hieman, mutta tarkemmat arvostelut tulevat myöhemmin, kunhan olen kunnolla tätä päässyt testaamaan.

oobd_pixi_glow_tonic_nourishing_cleansing_balm_

Marks & Spenceriltä halusin kokeilla jotain Pixin tuotteita, joten mukaani lähti niitäkin kaksi. Paljon kehuttu Glow Tonic (£18) sekä Nourishing Cleansing Balm (£18). Kummastakaan ei vielä mitään kokemusta, tarkempaa tietoa tulee taas, kunhan olen näitä kunnolla testannut.

Selfridgestä ei lähtenyt mitään mukaan, sillä päätin siinä vaiheessa, että nyt riitti näiden kalliimpien tuotteiden kanssa. Ainoa, mitä sieltä olisin voinut ostaa, olisi ollut Charlotte Tillburyn tuotteita, mutta ne nyt saivat jäädä. Ja Kilianin Light My Fire jäi edelleen Harvey Nicholsille, en vain pystynyt edelleenkään ostamaan £195 parfyymiä – ja sen saisi halvemmalta Tallinnasta.

Semiselektiivisestä sen verran, että MACin tiskiltä ei mukaan lähtenyt mikään – lentokentällä olisi olleet jo uutuudet Future-kokoelmasta sekä Versicolour Stainit. In Extreme Dimension -ripsari olisi lähtenyt mukaani vedenkestävänä versiona, jos en olisi ottanut ripsien kestotaivutusta, sillä nyt en uskalla näiden kanssa vedenkestävää käyttää – tai lähinnä poistaa öljyllä silmämeikkiä.

Huomenna käydään läpi halvemmat ostokset.

Mikä kiinnostaa näistä kalliimmista tuotteista eniten? 

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.