hair,  makeup,  skincare

HG-tuotteet – näitä ostan uudestaan ja uudestaan

HG eli Holy Grail -tuotteita ostetaan uudestaan ja uudestaan. Ilman niitä elämä voi olla vähintäänkin vaikeaa eikä meikki tai iho näytä tai tunnu siltä, miltä pitäisi. Kaikkien vuoden parhaiden tai kuukauden suosikkien lisäksi halusin kertoa teille tuotteista, joista olen tykännyt vuosia ja ostanut niitä aina uudestaan.

Me kosmetiikkabloggaajat yleensäkin saadaan testiin paljon tuotteita, jonka takia aina on jotain uutta ja innostavaa kokeilussa. Moni tuote jääkin ostamatta uudestaan sen takia, että varastoista löytyy joku korvaava tuote. Mutta aina välillä on vain pakko ostaa se tuttu ja turvallinen – sekä varsinkin toimiva – tuote uudestaan. Näistä tuotteista haluaisin tänään teille kertoa. Mitä minä ostan uudestaan ja uudestaan ja miksi en ole löytänyt mitään parempaa.

Nämä tuotteet ovat vanhoja suosikkeja. En ole lisännyt tähän mitään, minkä olen löytänyt viime vuonna vaikka olisin ostanut niitä jo uudestaan. Vuosi ei riitä vielä HG-statukseen.

IHONHOITO

Ihoni on akneen taipuva sekaiho, joka varsinkin talvisin on pintakuiva. T-alue rasvoittuu nopeastikin, kuivia läiskiä on tosi harvoin (ehkä kerran vuodessa talvella kovilla pakkasilla).

Clarisonicin päät – Joo, Clarisonic nyt ei ole varsinaisesti tuote, jota ostetaan uudestaan ja uudestaan, mutta sen päät ovat. En voisi elää ilman tätä, sillä tämä puhdistaa ihoni KUNNOLLA. Omistan myös Foreon, mutta Clarisonic hakkaa sen mennen tullen syväpuhdistuksessa. Foreo toimii itselläni ihan ok, se ärsyttää ihoani vähemmän, mutta ei myöskään puhdista ihoani yhtä hyvin. Niinpä Clarisonic on tullut jäädäkseen. Ja toivottavasti ei vähään aikaan hajoa, sillä tämä on ostettava uudestaan – ja tämä ei ole halpa laite. Itse omistan Arian eli Mia3 -version. En voi käyttää tätä edes päivittäin, joten käytän tätä pääasiassa viikonloppuisin – ja välillä myös viikolla, jos meikki on ollut normaalia paksumpi.

Basiron AC – bentsoyyliperoksidi on Suomessa lääkeaine eli sitä sisältäviä tuotteita saa vain apteekista. Akneihosta kärsivänä laitan tätä aina aamuisin iholle (välillä kuuriluontoisesti ja kun iho on parempi voin lisätä vain silloin tällöin). Tämä ja salisyylihappo pitävät ihoni kurissa. Koska en ole löytänyt Suomesta vastaavaa – tämä tulee ostettua aina uudestaan. Tätä ON oltava kaapissa, tai oikeastaan lavuaarin reunalla, aina.

Clinique Moisture Surge Face Spray – Tämän olette varmaan nähneet blogissa monta kertaa – joko loppuneissa tai muissa postauksissa. Tämän on aivan ihana kosteussuihkue iholle, käytän yleensä enemmän aamuisin tätä, sillä se lisää iholle kosteutta, muttei tee minkäänlaista kalvoa iholle eli meikin alle erittäin hyvä (talvella käytän tämän lisäksi esim. seerumia, kesällä tämä voi riittää yksinäänkin aamulla meikin alle). Olen kokeillut vaikka mitä kasvosuihkeita, mutta mikään ei ole tuntunut iholla yhtä hyvältä.

Carmexin puikkohuulirasvat – tarvitseeko sanoa mitään? Näitä on oltava, niinpä hamstraan näitä matkoilta tai tilaan ulkomailta, sillä Suomessa myytävät purkki- ja tuubiversiot eivät vain ole yhtä hyviä.

clarisonic

HIUSTUOTTEET

Minulla on hennot hiukset, joita ei ole värjätty/blondattu yli vuoteen eli tällä hetkellä puolet hiuksista ovat omaa väriä, latvat vanhaa värjäystä blondauksen päällä. Päänahkani on rasvoittuva, mutta talvisin kuivahtaa ja kutisee.

System 4 Oil Cure Hair Mask – tämä yhdessä seuraavan tuotteen kanssa pelastaa päänahkani aina syksyisin/talvisin. Käytän myös välillä aina kesällä. Ihanan viilentävä tuntu päänahassa ja hiukset tuntuvat ilmavilta tämän jälkeen.

Ketoconazol-shampoo – apteekkituote, joka on tarkoitettu hilseen hoitoon. Oma päänahkani kuivahtaa syksyllä, joten ostan tätä aina varastoon alkusyksystä. Nyt on käytössä pieni pullo, mutta yleensä ostan isomman. Kun pakkaset alkavat, päänahka alkaa temppuilla.

Batiste – pitääkö tästä edes sanoa mitään? Batiste on tähän asti paras kokeilemani kuivashampoo, joten sitä on aina oltava varastossa.

batiste

MEIKKITUOTTEET

Koska meikkituotteita saan testiin paljon ja haluan vaihtelua, niin en oikeastaan osta mitään uudestaan ja uudestaan. Vain muutamat ovat vakiinnuttaneet paikkansa meikkausrutiinissa, mutta näitäkin ostan vain aina välillä uudestaan eli näitä ei ole koko aikaa käsillä.

Stila One Step Correct – olen puhunut tästä monta kertaa. Tämä kuluu aika nopeasti loppuun, mutta tämä on ihan ehdoton varsinkin talvisin tai kun ihoni on epätasaisen sävyinen.

It Cosmetics CC Cream – kun löysin tämän, niin tätä on pakko aina olla saatavilla. Varsinkin kesäisin tykkään tästä, mikä on outoa, koska tämä ei kestä iholla kovin hyvin ennen kuin rasva tunkee läpi – tai kesällä hiki. Tämä ei kuitenkaan koskaan näytä paksulta tai tunkkaiselta iholta ja kuluu jotenkin “nätisti” pois.

Nars Radiant Creamy Concealer – näitä on kulunut jo muutamia tuubeja sävyssä Chantilly. Vaikka käytän välillä muita peitevoiteita, niin tämä on yksi sellainen Collection Lasting Perfection -peitevoiteen kanssa, että palaan tähän aina.

Nars Pro-Prime / MAC Paint Pot – tämä pettämätön yhdistelmä, millä saan luomivärin pysymään vaikka koko vuorokauden. Testaan välillä muita, mutta jos tiedän, että minun pitää olla liikenteessä pitkään, niin nämä kaksi tulevat pelastamaan luomivärini.

it cosmetics cc cream

Olen nyt viikon yrittänyt keksiä muita, muttei vain tule mieleen.

Mitkä ovat teidän HG-tuotteet, joita ostatte aina vain uudestaan?

3 Comments

  • Maria Glow

    Täytyis kyllä tehdä itsekin tällainen postaus! 🙂 Mulla ainakin yksi vuosia ja vuosia käytössä ollut on Too Faced Better Than Sex -ripsiväri, Sitä ostan aina lisää, muuten olen kyllä aika kova vaihtelemaan tuotteita, varsinkin nyt kun iho on muuttunut akneihosta rutikuivaan, niin on joutunut vaihtamaan tuotteita. Toisaalta ihonhoitoon on myös palannut niitä tuotteita, joita käytin ennen aknea, silloin kun iho vielä oli normaali 🙂

  • Salka

    Mun täytyy oikein miettiä, mitkä voisivat olla omia HG-tuotteitani, olen niin vaihtelunhaluinen, etten ihan hirveästi ole ostanut samoja uudelleen. Mutta nuo System 4 -henkiset shampoot ovat mun listalla, käytän sitä 2-linjaa eli kuivalle hiuspohjalle tarkoitettua shampoota ja öljyhoidotkin on tuttuja 🙂 Täytyy ihan ajatuksen kanssa miettiä oma lista!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.