skincare

Hemmottelua suihkussa – Ro's Argan Body Conditioner

Sain Lushin avajaisista pienen koon Ro’s Argan Body Conditioneria ja lopultakin sain raahattua sen suihkuun käyttöön. Ro’s Argan Body Conditioner on sekoitus erilaisia voita ja öljyjä, jotka hemmottelevat ja kosteuttavat ihoa. Mukana on arganöljyjä – daa, nimestäkin tajuaa – kaakaovoita, manteliöljyä, parapähkinäöljyä, sheavoita sekä muita ihania ainesosia. Jos on paha pähkinäallergia, niin unohtakaa tämä.

Tuotetta käytetään iholle samalla tavalla kuin käyttäisit hoitoainetta hiuksille. Vaikka tässä on ruusua, niin mielestäni tämä tuoksuu aika pähkinäiselle. Itse tykkään tuoksusta todella paljon ja tämä tuntuu aivan ihanalta varsinkin kuivalla iholla. Iho on kosteutetun tuntuinen eikä minun tarvitse enää lisätä vartalovoidetta suihkun jälkeen. Tällä todellakin saa ihon pehmeäksi kuin vauvan pepun – tai posken, tai jonkun muun sileän osan ihoa.

Suosittelen todellakin kaikille kuivasta ihosta kärsiville, vaikka hintavahan tämä tuote on – iso 225g purkilla on hintaa 35,30 euroa. Itse voisin kyllä kuvitella ostavani tämän ensi talvea varten, sen verran ihana on tulla ulos suihkusta kosteutetun ihon kanssa eikä tarvitse läträtä vartalovoiteita nihkeälle iholle.

Yummy Mummyn vartalohoitoaine kiinnostaa myös, pitää harkita, että jos se on sittenkin se seuraava Lush-ostos.

Oletteko kokeilleet Lushin vartalonhoitoaineita?

 

Tuote saatu blogin kautta

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.