body,  skincare

Hemmotteleva suihkuhetki L'Occitanen kanssa

Kävin viime viikolla hakemassa Ilonalle lahjaa L’Occitane en Provencelta ja samalla silmään osui mantelisuihkuöljy. Kuulostaa oudolta? Ehkä, mutta itse olin saanut päähänpinttymän tuotteeseen MakeupByTiffanylta.

Mikä sitten on Almond Shower Oil? Se on samalla puhdistava, että pehmentävä suihkuöljy. Veden kanssa kosketuksiin joutuessaan öljy muuttuu maitomaiseksi ja hangatessa pehmeäksi vaahdoksi. Tätä voi käyttää normaalin suihkugeelin tavoin tai sheivauksen apuun. Itse olen kokeillut molempia ja kumpikin toimii. Itse en ehkä haluaisi kauheasti tuhlata tuotetta sheivaamiseen, vaan tulen käyttämään tuotteen loppuun ihan suihkugeelinä.

Huomasin, että selvästi parhain tapa on käyttää tätä suihkusienen tai vastaavan kanssa, sillä käsin vaahtoa ei saa juurikaan esiin, sillä kitkaa ei ole tarpeeksi. Käsin pesten tuntuu, että öljyä joutuu käyttämään enemmän.

Mun on pakko myöntää, että ensin olin, että miten ihmeessä öljy voi puhdistaa, mutta kyllä se vain niin tekee. Tuoksu on aivan ihana – makean kukkaisen pähkinäinen, mantelia en erityisemmin erota. Jotain tuotteen kosteutuspuolesta kertoo se, että ensimmäisten ainesosien joukossa ovat shea-voi, glyseriini, viinirypäleensiemenöljy, aprikoosikivenöljy, kookosöljy sekä mantelin hedelmäuute.

Iho tuntuu suihkun jälkeen aivan ihanan pehmeältä ja koska tämä öljy ei ole öljymäistä, niin iholle ei jää mitään tahmeaa pintaa, vaan se on pehmeä kuin vauva peppu – sanonta tuokin. Tuoksu jää iholle kuivaamisen jälkeen, vaikkakin aika hentona.

Itse olen aivan myyty! Tämä on aivan ihana tuote ja voisin kuvitella tykkääväni tästä vielä enemmän talvella, kun ihoni jopa välillä kuivahtaa. Näin kesäisin en tarvitse muuta kosteutusta suihkun jälkeen – iho on pehmeä ja kosteutettu, jopa kämmenselät.

Itse ostin 250ml pullon ja hintaa tällä on 19,50 euroa – tuote on riittoisaa, eikä hinta tunnu Lushin tuotteiden jälkeen edes pahalta.

Suosittelen, suosittelen, suosittelen!

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.