lifestyle

Helsinki Puppy Parade

Eilinen blogipostaus jäi välistä, koska JOKU oli erittäin väsynyt maanantai-illalla. Ja tämä ehkä johtui siitä, että viikonloppuna oli muutamia menoa. Nimittäin koko lauantai Tallinnassa näin alkuun.

Meillä oli lauantaina työporukan TYHY-päivä Tallinnassa. Ja tietysti pomo on joku sadisti, joka valitsi meille kahdeksalta lähtevän laivan. Minä jouduin hyppäämään jo 6:14 lähtevään bussiin eli herätys oli puoli kuudelta. Lauantaina. Vähänkö väsytti.

viking_line_paula_koivuniemi

Päivä oli muuten oikein onnistunut, varsinkin kun mun aamupala oli yksi kauralatte Suomen päässä ja neljä lasia kuoharia Tallinnassa. Käytiin Spotissa syömässä ja sitten vähän hengailtiin – ei ihan hirveästi tullut mitään ostettua. Ja paluumatkalla laivalla esiintyi Paula Koivuniemi. Valitettavasti on olemassa videotodiste siitä, että mäkin laulan mukana Aikuista naista.

Sunnuntaina sitten päätin, että lähdetään lapsen kanssa katsomaan koiria Kaivopuistoon. Lapsi innostui ajatuksesta, niinpä sitten ennen yhtä lähdimme köröttelemään kohti Helsinkiä. Ja voi että niitä söpöjä koiria!

helsinki_puppy_parade

Mä haluan AINAKIN corgin, afgaaninvinttikoiran, samojedin, irlannin susikoiran sekä muutaman muun. Nyt alkuun. Meidän kissa saisi sydärin, jos roudattaisiin kotiin koira. Eli tällä hetkellä jää vielä haaveiluksi – plus että jonkun pitäisi oikeasti käyttää sitä koiraa ulkona räntäsäälläkin, eikä voisi töiden jälkeen jäädä mihinkään.

Mutta on ne söpöjä! Lapsi sanoi “awwww” niin monta kertaa, että hyvä, ettei sulanut lammikoksi siihen Kaivopuiston keskelle.

helsinki puppy parade

helsinki puppy parade

helsinki puppy parade

Tämän jälkeen käytiin Stockalla syömässä ja juomassa kahvit (tai siis Red Ice Tea ja lapsi veti limsaa). Ostin hänelle yhden neuletakinkin ja sitten lähettiin Herkun kautta kotiin.

Jos tuleva viikonloppu voisi olla vaikka vähän vähemmän täynnä aktiviteettia – ja pidempiä aamu-unia.

Millaisen koiran te ottaisitte, jos pystyisitte?

2 Comments

  • Martina

    Irlis <3 Kun asuin vielä kotona, meillä oli yhteensä viisi irlanninsusikoiraa ja yksi pieni vinttikoira. Voi että kun välillä on ikävä irliksiä 🙁

  • Idsu / Huulipunamania-blogi

    Kotoa löytyy pinseri (eli niinkun mini-dobermanni) ja vanhemmilta villakoira – ottaisin ehkäpä tanskandoggin jos tilaa olisi. Ne ovat jotenkin lutuisia. Luulen kuitenkin että meidän seuraava koira on joko pinseri tai sitten ihan dobermanni (mikäli mies saa tahtonsa lävitse)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.