Uncategorized

Helppoa geelilakkausta by Sally Hansen

Ohhoh, tulipa taukoa, vaikka sellaista ei ollut tarkoitus pitää. Toivottavasti teidän Vappu meni hyvin! Itse olen hengannut kotona ja tehtiin perjantaina puutarhatöitä – sen jäljiltä onkin sitten ollut takareidet ja alaselkä kipeät. Mutta nämä kynnet kesti senkin!

Eli siis tänään vähän juttua Sally Hansenin geelilakkauksista, joihin ei mitään UV-valoa tarvita. Sain värilakan ja päällyslakan Bernerin pr-illasta ja pakkohan näitä oli kokeilla. Mulla on tunnetusti todella huonot kynnet lakkauksille – ohuet, taipuisat ja liuskoittuvat, eli parin päivän päästä (joskus jopa seuraavana päivänä) lakkaus on täysin tuhoutunut kynsien kärjistä.

Viime sunnuntaina lakkasin siis sekä Malibu Peachillä – täydellinen sävy kevääksi! – että päälle vielä päällyslakka. Joo siis sunnuntaina, otin lakat pois eilen ja kaikki muut paitsi oikean käden pikkurilli olisivat menneet vielä hyvin tänäänkin. Ennenkuulumatonta! Mulla oli samat lakat melkein viikon. Nämä kuvat on otettu torstaina eli ovat olleet kynsillä melkein neljä päivää.

Mä käyn hamstraamassa varmaan loputkin lakat. Yksinään veikkaan, ettei tämä kynsilakka pysyisi noin pitkään, sillä yhdessä kynnessä oli huonosti päällyslakkaa ja pelkkä värilakka on enemmän kulunut kärjestä. Yhdessähän näitä kuuluisikin käyttää, mutta kaikkea pitää kokeilla.

Lakkojen suositushinta on 12,50 euroa, tällä pysyvyydellä halpaa on.

Onko tullut kokeiltua tällaisia geelilakkauksia ilman valoa? Miten on pysynyt?

 

Tuotteet saatu blogin kautta

10 Comments

 • Jonna H.

  Mä en ymmärrä miksi nää ei toimi mulla, ei toiminut Isadora, eikä toiminut tämäkään. Sormenkynsissä kesti kolmisen päivää (viikko olisi ollut hyvä tulos, koska sen kestää normi lakkakin) ja alkoi lohkeilemaan, kokeilin sitten varpaankynsiin, jossa mulla yleensä pysyy melkein kaikki 3-4 viikkoa, niin tämä lähti parista kynnesti irti viikossa kokonaan. 🙁 Kait on myönnettävä, että nää ei oo mua varten.

 • sari

  Itselläkin ohuet, taipuisat, liuskoittuvat kynnet. Yritän epätoivoisesti kasvattaa niitä nyt lätkimällä öljyjä ja kynsinauhavoiteita ja levittämällä kynsien kärkiin kovettajaa. Saa nähdä,miten käy. Hidasta hommaa. Geelilakat kiinnostaa kyllä, mutta miten tällainen lakka poistetaan? Pitääkö pinta jotenkin rikkoa viilalla? Vai lähteekö tavallisella poistoaineella? Onko väliä, onko asetonia vai ei?

  • Henna / One of Beauty's Daughters

   Mulla kasvaa kynnet vain kun niissä on lakkaa. Mikään kosteutus ei auta, ne pitää suojata lakalla, etteivät liuskoitu. Ja nämä lähtee ihan normaalilla (myös asetonittomalla) kynsilakanpoistoaineella tosi helposti 🙂 Mä käytän Dependin sinistä, lähtee varmaan myös ihan millä muulla tahansa.

   • sari

    Ok, kiitos vastauksesta. Täytyy laittaa korvan taakse. Olen tosiaan itsekin huomannut, että kynnenkovettaja yksistään ei auta, vaan pitää laittaa lakkaa päälle. Toistaiseksi olen käyttänyt väritöntä pohjalla ja sitten vaaleaa mitättömyyttä siinä päällä.Ei haittaa niin, vaikka on kömpelöt kädet. Joskus nuorena tuli lakattua kynsiä paljon, joten sekin on harjoittelulaji. Nyt vaan päässyt unohtumaan, joutuu uudestaan opettamaan tämänkin hienomotoriikan käsilleen. Hyvää harjoitusta, sanovat aivotutkijat. Ihmisen aivoista iso kapasiteetti käytetään hienomotorisiin toimiin ja sellaisten taitojen ylläpitäminen ja kehittäminen edistää ja ylläpitää aivojen kuntoa. Joten jälleen uusi hyvä syy lakata kynsiä 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.