makeup

Helppo ruskea smokey

Tämä meikki on viime viikonlopulta, kun kävin moikkaamassa lomamatkalle lähtevää siskoa ja lähistölle eksyneitä vanhempia. Todella helppo ja nopea – jos ei tappele tekoripsien kanssa.

Luomilla on MACin Embark, joka on häivytetty Quarrylla. Ripset ovat Red Cherryn #wsp eli wispies. Huulilla MACin Brave sekä Alluring Aquatic -kokoelmasta ihanan hohtava Pet Me, Please. Poskilla on itse asiassa kanssa MACiä, mutta eipä se oikein näy – ei edes kultainen hohde.

Jos jaksaisin, kulkisin näin joka päivä. Valitettavasti en jaksa tapella tekoripsien kanssa arkipäivisin.

Ja tänään on perjantai! Viikonlopusta ei tule helppo – tänään miehen työpaikan bileet (mitä odotan innolla), mutta la-su vietän sairaalassa lapsen kanssa ja sunnuntai-illalla onkin sitten lähtö viikon kestävälle työmatkalle. Eli jos sunnuntaina ei tule postausta, niin johtuu ihan tästä. Ensi viikoksi on kuitenkin luvassa ma-ke-pe postauksia.

Hyvää viikonloppua!

2 Comments

  • JohannaL

    Näyttää tosi hyvältä! Pitäisköhän munkin testata tätä, kun oon vasta aika aloittelija noiden silmämeikkien kanssa… 🙂

  • Heidi B

    Kaunis meikki <3 Mä en osaa laittaa/käyttää irtoripsiä. Tupsut toimii ihan kivasta, mutta nauhassa olevat ripset lähtee aina nousemaan sisänurkasta. Pitäisi varmaan kokeilla puolikkailla seuraavaksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.