makeup

Helmikuun suosikit

Tammikuussa ei suosikkeja ollutkaan työmatkan ja sairauden takia, mutta helmikuussa olenkin päässyt käyttämään tuotteita ihan normaaliin tahtiin. Tällä kertaa vain yksi tuotteista on saapunut minulle helmikuun aikana eikä mikään luetelluista ole PR-näytteinä saatuja.

helmikuun_suosikit_february_favourites_1

Laura Mercier Translucent Loose Powder – tämä pitää meikkivoiteen ja peiteaineen paikoillaan koko päivän, sekä estää kiiltoa pääsemästä läpi. Ehdottomasti parhaimpia kokeilemiani puutereita!

Laura Mercier Smooth Finish Flawless Fluide – ihanan kevyt, mutta tarpeeksi peittävä meikkivoide. Pysyy hyvin iholla ja näyttää kauniilta. Ehkä ihan aavistuksen liian tumma, mutta menkööt. Kesällä varmasti nappi sävy.

Charlotte Tilbury Bitch Perfect – tämä huulipuna kulkee laukussa koko ajan mukana. Hyvä nudesävy, joka sopii mihin tahansa meikkilookiin. Ehdoton työpunani.

Too Faced Papa Don’t Peach – koska tämä nyt vain on upea! Löytyy useimmiten poskilta, koska tämä käy värinsä puolesta melkein minkä tahansa meikin kanssa. Tuo poskiin vähän hehkua, muttei liikaa (kuten Narsin Orgasm).

Oskia Renaissance Cleansing Gel – tämä on ollut pelastus nyt kun talvi (ja retinoli) on päässyt kuivattamaan ihoani. Tuntuu ihanalta pestä aamuisin ja/tai iltaisin tämän kanssa naama. Vähän epäilin, että miten kaksoispuhdistuksessa toimii kaksi öljypohjaista, mutta hyvin tämä pelittää eikä ihoni ole reagoinut pahasti.

The Ordinary 100% Cold-pressed Rosehip Seed Oil – hajusta huolimatta ihan ehdoton tuote. Kosteuttaa ja parantaa ihon koostumusta.

Mikä oli teidän ehdoton suosikki viime kuussa?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.