makeup,  skincare

Helmikuun suosikit

Sisältää affiliate-linkkejä/
*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Tammikuussa en taitanut kirjoittaa suosikki-postausta, mutta tässä kuussa olen jäänyt koukkuun muutamaan tuotteeseen – suurin osa ovat vanhoja tuttuja, jotka löysin uudestaan. Yksi tuote on täysin uusi tälle vuodelle.

Outoa on, että minulla on suosikeissa meikkituotteista vain ja ainoastaan kaksi meikkivoidetta. Ja toinen on sellainen, että meinasin yhdessä vaiheessa myydä pois, kunnes löysin tavan, jolla tämä toimii ihollani.

helmikuun suosikit favourites february

Peter Thomas Rothin Retinol Fusion PM on erittäin hyvä ja hellä retinoliseerumi. Tämä ei ärsytä ihoani, vaikka retinolia pitäisi olla tuotteessa 1,5% (The Ordinaryn Retinol 1% ärsyttää välillä ihoani). Tämä on hieman öljyisen tuntuista, mutta imeytyy aika nopeasti ihoon. Aamulla iho on ihanan pehmeä – kuten yleensäkin retinolituotteiden kanssa. En meinannut ensin tulla yhtään toimeen Hourglassin Immaculate-meikkivoiteen kanssa, kunnes tajusin että jos käytän beautyblenderiä, niin tämä on erittäin kestävä ja kauniin pinnan jättävä meikkivoide. Tämä on nesteestä puuteriksi -meikkivoide, joten tätä pitäisi käyttää kuivan siveltimen kanssa, mutta omalla ihollani se näytti liian kuivalta. Beautyblenderin kanssa tämä ei ehkä ole niin peittävä, mutta näyttää kauniimmalta iholla. Tämä on melkein lopussa, harmittavasti pumpusta ei tule enää mitään ulos, joten joudun ottamaan koko pumppumekanismin irti ja pumpun letkusta ottamaan tuotetta – liian paksua tavaraa pumppupulloon. Onneksi Hourglass on tajunnut tämän ja nyt tuote löytyy tuubista! Toinen melkein lopussa oleva meikkivoide YSL Fusion Ink -meikkivoide. Tämä näyttää tosi oranssilta kun laitan iholle, mutta kun levitän se häivyttyy kauniisti ja muuttuu vaaleanpunaisemmaksi – ei liian, onneksi. Tämä pysyy hyvin ihollani ja peittää kauniisti. Tämä on tosi ohutta – vastoin kuin Hourglass – mutta oudon levittimen ansiosta saan tätä ihan hyvin iholle. Alpha-H Liquid Gold Rose Edition on ihan ehdoton AHA-happo tällä hetkellä itselleni. Kun tämä loppuu, niin testaan normaalin version. Tämä tuoksuu hyvältä ja toimii ihollani poistaen epätasaisuutta – varsinkin miliumit eli luufinnit ovat melkein kokonaan kadonneet AHA-happojen käytön ansiosta. Ja kerran viikossa vedän kunnon AHA-överit tällä The Ordinaryn AHA 30% + BHA 2% -naamiolla. Tämä näyttää iholla vampyyrihoidolta, mutta toimii! Ja tämän kanssa tietää miltä happo haisee – sillä on oma selvä tuoksunsa, jonka tunnistaa helposti tästä tuotteesta. Philosophyn Take a Deep Breath -geelivoide* tuli Glamlinin laatikosta ja ihastuin tähän heti. Tämän sisältämät silikonit antavat kauniin pinnan iholle, jonka päälle meikki liukuu kauniisti. Tässä on myös hyaluronihappoa, kofeiinia ja muita ainesosia kosteuttamaan ja elävöittämään ihoa.

Meneekö joku tuotteista ostoslistalle tai oletteko jo kokeilleet jotain näistä?

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.