body,  makeup

Helmikuun roskat

Pakko oli vaihtaa pois loppuneista johonkin muuhun – otsikko voi vielä muuttua kuukausien varrella – sillä joka kuukausi tuntuu lähtevän roskiin myös kuivahtaneita tai muuten vanhoja tuotteita eli ei pelkästään loppuneita.

Helmikuussa roskiin lensikin aika paljon kaikkea – pari jäi uupumaankin kuvista, mutta lisään ne sitten maaliskuun listalle.

oobd_helmikuun_loppuneet_urban_decay_deslick_Paulas_choice_retinol_1

Urban Decay Deslick (vanhassa pullossa) on ollut ihan ok, mutta en aio tätä ostaa enää uudestaan. En tiedä toimiko tämä niin hyvin kuin toivoin ja loppua kohden sumute alkoi olla aika pisaramaista. Pullossa olisi ehkä vielä 1-2 käyttökertaan, mutta se ei tule ulos kauniisti enää. Sen sijaan voisin kokeilla All Nighteria – tällä hetkellä tämän virkaa toimittaa Tonymolyn Pocket Bunny Sleek Mist, josta enemmän omassa postauksessaan.

Labello Hydro Care on ihan ok huulirasva, tämä toimii jotenkin alkuun paremmin, mutta sitten tuntuu ettei tehot yhtäkkiä enää riitäkään. Toisaalta tämä humpsahtaa huuliin aika nopeasti, joten käytin tätä ennen huulimeikkiä – sai imeytyä sillä aikaa kun tein muuta meikkiä.

Diego Dalla Palman 51 +3 Hyalu Complex 24h active cream* -näytepurkki oli mulla mukana matkoilla yövoiteena. Tämä on hyvin kosteuttavaa ja tuntuu ihanalta iholla, kuitenkin aivan liian tujua päiväkäyttöön itselleni jopa talvella eli yövoiteena meni tosi hyvin. En itse ehkä ostaisi hinnan takia, mutta mielelläni tämän käytin. Ja pikkuisesta näytteestä riitti pitkäksi aikaa.

Paula’s Choice Clinical 1% retinol treatmentin ostin testikäyttöön, kun en tiennyt minkä retinolivoiteen haluan. Tämä oli ihan ok, näin pienen pullon kanssa eroa ei kyllä huomaa. Kesti päivittäisessä käytössä noin pari viikkoa.

Garnierin puhdistusliinat eivät olleet kasvojen pesuun käytössä, käytän näitä oikeastaan vain meikatessa swatchien jne. poistamiseen. En ole löytänyt meikinpoistoliinoja, jotka poistaisivat vedenkestävän silmämeikin ilman kirvelyä, loppunaamalle nämä kyllä toimivat.

ArtDecon Oil Control -paperit* olivat ihan hyviä ja tykkäsin tuosta suojakotelosta, mutta ostin Sephorasta uusia, joten tälle ei tule luultavasti käyttöä.

oobd_helmikuun_loppuneet_tigi_aaa_jurlique_snow_fairy_loccitane_1

AAA:n Black Pepper & Ginger -suihkugeeli oli miehen käytössä, mutta pakko oli tämä tänne laittaa sillä omistan tästä käsivoiteen ja voisin todellakin itse käyttää tätä, sillä tuoksu on aivan ihana!

Jurliquen Rose Body Creamin* näytepurkki kului aika nopeasti loppuun. Kivan tuoksuista – vaikka tässä tulee joku pistävä haju läpi – ja tuntui hyvältä iholla. Tämä on aika paksua, mutta imeytyi silti suht nopeasti. En kuitenkaan ostaisi täysikokoista, sillä tuoksu alkaisi tökkiä pidemmän päälle. Jos joku tykkää ruususta, niin tässä on hyvä vartalovoide.

Lushin Snow Fairy*. Tarviiko sanoa mitään? Tämä oli lapselle ostettu, mutta koska hän ei tätä käyttänyt, niin äiti käytti loppuun. Äiti tykkää. Äiti ostaa lisää ensi jouluna – itselleen.

Rexonan dödö ajautui tähän postaukseen vaikka ei olekaan loppu ihan sen takia, että jostain syystä tämä alkoi vuotamaan matkapussukkaan. Korkki oli kiinni, mutta neste oli tunkenut silti ulos. Rexonan dödöt ovat Garnierin dödöjen kanssa mulla yleensä käytössä ja tämä on eka kerta kun tällaista tapahtuu.

Tigin Recharge -shampoo* oli mulla syväpuhdistavana shampoona käytössä ja hyvin hoiti siinä hommansa. Lopultakin tämä loppui – huomasin että hoitoaine on vielä käyttämättä osittain. Kiva tuoksu, toimii, mutta ostin tämän tilalle KMS:n syväpuhdistavan.

L’Occitanen käsivoide on ihana! Näitä mulla on L’Occitanen joulukalenterinkin takia aika monta pientä eri tuoksuissa. Toimii ja tulen ostamaan kyllä lisää kun varastot loppuu. Suosittelen!

oobd_helmikuun_loppuneet_avon_big_daring_kat_von_d_tattoo_liner_lush_santa_baby_1

Avonin ripsarien* oli vain aika lähteä pois, ovat olleet kauan auki. Big & Daring vedenkestävänä oli todella hyvä ja mulla päivittäisessä käytössä muutamia kuukausia.

Kat von D:n Tattoo Liner kesti mulla VUODEN ennen kuin loppui/kuivahti, joten en tajua miksi moni valittaa tämän kuivuvan nopeasti. Sain aika monta rajausta tällä tehtyä. Onneksi oli vielä toinen varastossa eli en joudu elämään ilman. Ja tulen ostamaan kyllä näitä lisää – ihan ehdoton vedenkestävä rajaus.

Lushin Santa Babya* en käyttänyt ollenkaan – nythän tämä on jo tuubimuodossa – ja kun avasin tämän, niin on muuttanut ulkonäköään eli tämä lähtee täysinäisenä roskiin.

Oliko joukossa omia suosikkeja?

*-merkityt tuotteet saatu blogin kautta

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.