body,  skincare

Helmikuun loppuneet

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä

Lyhyt kuukausi – lyhyt lista loppuneita tuotteita, vain neljä kappaletta. Valitettavasti kaikki vain olivat tosi hyviä tuotteita. Kaksi on ostettu jo uudestaan – kaksi on korvattu toisilla. Ehkä arvaattekin, että mitkä on korvattu ja mitkä eivät.

Kuten otsikkokuvasta näette, niin loppuneita tuotteita on vain neljä – eikä yhtään Batistea. Olen huomannut, että päänahkani on alkanut kuivua ja siihen on tullut paksuja kuivia kohtia, joten päätin vähentää kuivashampoon käyttöä. Niinpä joka toinen päivä mulla on ponnari, kun en halua kuitenkaan alkaa pesemään hiuksia joka päivä.

Mutta katsotaan, että mitkä tuotteet sitten loppuivat.

loppuneet helmikuu roskat finished

Mitchumin dödöt ovat edelleen käytössä. Päätin, että seuraavaksi haluan testata tuoksutonta roll-on-versiota – stickeistä on tällä hetkellä tuoksuton käytössä. Ja vaikka nämä eivät mitenkään tuoksu niin voimakkaasti, että häiritsisivät parfyymin käyttöä, niin en näe syytä miksi deodorantin pitäisi olla tuoksuva, jos se toimii muuten. Carmexin huulirasva ei varmaan ollut yllätys. Nyt loppui tuoksu Sweet orange, joka on tosi hyvä. Oikeastaan mulle on ihan sama mikä näistä tuoksuista on käytössä, kaikki toimivat ja tuoksut ovat hyviä. L’Occitanen 10% Shea Oil Shower Oil* on aivan ihana! Käytin tätä oikeastaan sheivaamiseen, mutta talvella nämä ovat ihania koko vartalon pesuun, sillä ne kosteuttavat samalla ihoa. Mulla on mantelisarjan vastaava odottamassa kaapissa, joten se lähtee seuraavaksi käyttöön. Tämä karitevoisarjan versio on kosteuttavampi, joten tämä on aivan ihana talvella. Pitää ensi talveksi miettiä tämän hankintaa. Viimeisenä loppui Sunday Rileyn Tidal eli kosteuttava geelivoide. Tämä tuntuu aivan ihanalta iholla ja kosteuttaa hyvin. Itse en kuitenkaan ehkä hinnan takia tule ostamaan uutta. Ostin juuri talveksi tämän tilalle Cliniquen Moisture Surge -linjan tuhdimman voiteen. Käytin Tidalia yötä vasten, mutta tämä sopii hyvin myös meikin alle geelimäisen koostumuksen ansiosta.

Oikein hyvää viikonloppua!

2 Comments

  • Maria Glow

    Oi toi l’Occitane kuulostaa tosi hyvältä! Mulla on aikaisemmin ollutkin siltä se mantelisuihkuöljy ja tykkäsin tosi paljon! Veikkaan kuitenkin et toi Shea vois olla jopa enemmän mun makuun. 🙂 Ja en tiedä olenko vähän yksinkertainen, mut ihanaa, et loppuneeissa ei ole ton enempää tuotteita. 🙂 En voi käsittää miten joillakin voi loppua joka kuukausi joku parikymmentä tuotetta yhtäaikaa, itse kun en tosiaan kuukauden sisällä saa lopetettua kovinkaan montaa tuotetta.

    • Henna V

      Mulla yleensä loppuu aika monta, mutta ne on joko huulirasvoja, dödöjä ja kuivashampoita mitä käytän tosi paljon. Joinain kuukausina voi loppua tuotteita sen takia, että tahallani yritän käyttää loppuun monta auki olevaa, mutta ihan virkistävää huomata, että en mä kuitenkaan niin paljoa kuluta kosmetiikkaa loppuun, että sitä pitäisi olla varastossa niin montaa kiloa kuin mulla on 😀 Hyvä syy olla ostamatta backupeja.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.