makeup

Helmikuun kosmetiikkasuosikit

Tämän kuun suosikit eivät olleet ensin mitenkään selviä. Jouduin oikeasti miettimään, että mitä olen edes tehnyt koko kuussa ja mitä tuotteita käyttänyt – kertoo ehkä enemmän helmikuusta kuin tuotteista.

Kävin sitten päässäni läpi meikkejä siinä järjestyksessä kuin niitä lätkin naamaani ja osalle ei ollut selvää suosikkia, mutta nämä ovat olleet joko monesti käytössä tai muuten vain olen niihin ihastunut helmikuun aikana.

oobd_helmikuun_loppuneet_mac_fix_naked_3_hourglass_lumene_true_passion_sally_hansen_gel

Naked 3 on ollut luomillani melkein yhtä usein kun olen meikkiä käyttänyt. Strange alkaa olla jo aika loppuun kulutettu.

Sain poikaystävältäni lahjaksi jouluna Guerlainin Le Petit Robe Noire EdP Couturen. Hän ihastui tuoksuun, kun olin sitä testeristä suihkutellut ja vaikka en ihastunut alkuperäiseen Le Petit Robe Noireen, niin tämä Couture-versio on paljon ihanampi. Vaikka tämä on kukkaistuoksu vadelmalla, niin tässä on silti alkuperäisen tuoksun herkullisuus.

MAC Fix+ kookoksen tuoksuisena on ollut paljonkin käytössä – ennen meikkiä, meikin jälkeen, kesken päivän tai ihan vain puhtaalle naamalle. Tuoksu on edelleen herkullinen ja tykkään Fix+:ien koostumuksesta – ne ovat lähinnä kasvovesiä suihkepullossa.

Hourglassin Ambient Lighting Powder sävyssä Ethereal Light on ollut korostustuote niinä päivinä kun en halua liikaa korostusta, mutta myös niinä päivinä, kun haluan tämän päälle vielä jotain vähän lisää. Käytän tätä myös silmien alle kevyellä kädellä ja muutenkin suuremmalle alueelle (välttäen pahinta T-aluetta) kuin kimaltelevampaa korostuspuuteria.

Lumene True Passion -huulikynä sävyssä 1 Natural Light on edelleen aika go-to-huulimeikkituote. Tätä on helppo levittää ja näyttää kivalta. Ai niin, ja löysin sen punaisenkin loppujen lopuksi. Pitää varmaan käyttää sitä johonkin meikkiin.

Sally Hansenin geelikynsilakat ovat melkein ainoat, jotka pärjäävät kynsilläni enemmän kuin kaksi päivää. Birthday Suit ja Tan-acious ovat ihania nuden sävyjä ja nämä tulee valittua kynsille useasti.

Oliko joukossa jotain teidän suosikkeja?

4 Comments

  • Heidi B

    Mä oon ihastunut kanssa Fix plussaan, viimein. Ekan pullon kun ostin joskus monen monta vuotta sitten en tajunnut sitä ollenkaan, mutta nyt kun iho kaipaa selkeästi enemmän kosteutusta on meistä tullut viimein kavereita 🙂

  • hanna

    Naked 3 paletin olen omistanut nyt 2 vuotta ja se on ollut sinä aikana kaikkein eniten käytössä kaikista luomiväreistäni. Syksyllä menin ostamaan Naked 2 paletin, mutta siihen en ole ollu toistaiseksi ollenkaan yhtä ihastunut kuin kolmoseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.