Uncategorized

Hello Sexy! – kolme naamiota testissä

Ostin GlamGlow -lahjapakkauksen jo viime joulun aikaa, kun se oli Sokoksella tarjouksessa. Olen käyttänyt kaikkia mukana tulleita naamioita monta kertaa – osaa enemmän ja osaa vähemmän.

Lahjapakkauksessa on täysikokoinen Thristymud sekä pienemmät versiot Youthmudista ja Supermudista. Tällainen ihana paketti olisi varmaan haluttu lahja ympäri vuoden, sillä kaikilla naamioilla on oma tehtävänsä ja ne sopivat kaikille ihotyypeille.

Aloitetaan siitä suurimmasta, eli ensimmäisenä kosteuttava Thristymud.

Naamio lupaa pitkäkestoista kosteutusta ja kiinteämpää ihoa. Tämä tuntuu iholla ihanalta, mutta johtuu ehkä kaikista aineista, joilla tästä tehdään naamiomaisen paksua. Tuotteessa on hyviä kosteuttavia aineita ja tämä on ollut aivan ihana talvella omalla ihollani. Huomasin tässä todella oudon jutun, tämä värjää kasvojani hieman. Olen siis sen verran vaalea, että kasvoni jäävät tämän takia tummemmiksi, jos en pyyhi naamiota pois vedellä. Jos tätä käyttää myös yöllä, niin kannattaa harkita, että millaisen tyynyliinan laittaa. Aivan siis, naamiota voi käyttää normaalin naamion mukaan ja pyyhkiä pois joko paperilla tai vedellä, käyttää yönaamiona tai paketissa on vielä kehotettu pitkille lentomatkoillekin tätä käyttämään. Itse tykkään tästä, mutta ei tämä niin dramaattisen kosteuttava ole, että tulen tulevaisuudessa maksmaan tästä sen monta kymppiä, sillä halvemmallakin saa hyvää.

Supermud on ollut jo pidempään hankintalistallani.

Kärsin siis akneen taipuvasta ihosta ja kaikki, mikä lupaa puhdistaa ihoa, on kokeilulistalla. Naamiossa on kaoliinisaven lisäksi erilaisia happoja, jotka kevyesti kuorivat ihoa. Itse asiassa, happoja on aika litania, mutta vaikutus ei ehkä niin voimakas kuin voisi sopia. Sen verran kuitenkin, että naamion jälkeen iho tuntuu ja näyttää paremmalta. Valitettavasti tämä naamio on todella vahvasti hajustettu ja voi siis olla todella ärsyttävä herkemmälle iholle. Tämän takia, tätä ei tule enää ostettua uudestaan.

Youthmud on alkuperäinen GlamGlow-naamio.

Tätä naamiota on kehuttu maasta taivaisiin ja kerrottu olevan Hollywoodin ihojen salaisuus. Pakkohan siis tätäkin oli kokeilla. Pakkauksessakin lukee, että tämä kihelmöi iholla ja sitä se myös tekee. Jotkin ovat kokeneet kihelmöinnin pahaksi. Ja juuri kihelmöinnin takia ihosta tulee paremman näköinen, kun veri alkaa kiertää. Itse en oikeastaan huomannut mitään muuta eroa ihossani. Vain kun naamion huuhtoo pois, niin pienet ainekset naamiossa kuorivat ihoa liikkeen voimasta. Ehdottomasti huonoin naamio näistä kaikista. Ja tässäkin on sekä hajusteita että muita kasvon ihoja ärsyttäviä ainesosia.

Mitä mieltä siis naamioista yleisesti? En tule ostamaan, olen hieman pettynyt. Thirstymud oli ihan ok, mutta halvemmalla saisi varmasti parempaa. Tulipahan kokeiltua.

Mikä teidän mielipide näistä naamioista on?

5 Comments

 • Salla

  Mä ostin joskus muutama vuosi sitten tuon Youthmudin ja petyin pahasti. Munkaan mielestä se ei tehnyt iholle mitään! Thirstymudista sen sijaan oon kyllä tykännyt nimenomaan yönaamiona 🙂

 • Mia / Beauty Highlights

  Olen kokeillut ihan kaikkia Glamglow’n naamioita, ja Thirstymud on oma suosikkini 🙂 Mulla jo toinen purkki käytössä. Youthmud ei kyllä mullekaan antanut mitään sensaatioelämystä, tykkäsin enemmänkin tuosta valkoisesta Supermudista. Sitä en tosin ole ostanut uudelleen. Uusimmasta Powermudista on muuten tulossa juttua blogiini 😉 Kaikista muista olen jo kirjoitellutkin.

 • Liisa

  Mä RAKASTAN näitä naamioita. Omistan täyskokoisena jo Thirstymudin ja Youthmudin! <3 Ne kaks muutakin tekis niin mieli ostaa. Parhaimpia kasvonaamioita mitä maa päällään kantaa 8) Ja habituskin on niin ihana, HELLO SEXY! <3 😀

 • Marianne

  Thirstymud tuoksuu ihanalle! Harmi että jonkin aikaa kasvoilla oltuaan se alkaa kirvelemään ja tuntumaan epämiellyttävältä. Youthmud taas ei minulla kihelmöinyt lainkaan enkä huomannut muutakaan eroa. Ei tainnut olla Glamglow meikäläisen juttu siis.

 • HennaA

  Minulla on juuri käytössäni tuo thirstymud, tuoksu on siinä todella ihana mutta toisen kerran ei tuotetta tarvitse enää hankkia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.