Uncategorized

Heleyttä ja kimmoisuutta by L300

Postiluukusta tipahti isompi pakkaus PR-yritykseltä kuin osasin odottaa ja mukana oli L300-merkin Bright & Firm -tuoteperheen kaikki tuotteet – silmänympärysvoide, päivävoide sekä yövoide.

L300-merkin pakkaukset ovat todella yksinkertaisia ja virtaviivaisia, eri tuoteperheet erottaa toisistaan purkkien väreistä. Bright & Firmin värimaailma on violetti tai magenta, miten sen nyt ottaa.

Bright & Firm lupaa siis tasoittaa ihon sävyä, heleyttää ja tehdä ihosta kimmoisemman. Mitä vanhemmiksi tulemme, sitä enemmän ihossamme näkyy ympäristön sekä elintapojemme jäljet. Itse olen huomannut, että otsani näyttää kuivemmalta ja juonteita on alkanut ilmaantua. On se aina vähän hätkähdyttävää huomata ihossa vanhenemisen merkkejä. Kaikki L300-tuotteet ovat hajusteettomia eivätkä sisällä parabeeneja tai mineraaliöljyjä. Sen sijaan niiden tarkoitus on käyttää ihon omia ainesosia ihon laadun parantamiseen – karbamidia, keramideja, hyaluronihappoa ja tetrapeptidejä.

Ensimmäisenä huomasin, että päivävoiteessa on SK15 – ehkä hieman pakollinenkin tuotteessa, joka lupaa parantavansa ihon väriä häivyttämällä pigmenttiläiskiä. Suojakertoimella ihoa saadaan suojattua, ettei uusia pigmenttiläiskiä ilmesty. Itselläni on siis epätasaisen värinen iho pisamien takia, muuten ihon väri on tasainen – jos ei finnien jättämiä punaisia läiskiä lasketa. Päivävoide on yllättävän paksun tuntuista, mutta imeytyy nopeasti ihoon. Jättää omalle iholleni hieman kiiltävän pinnan. Sopii hyvin meikin alle!

Silmänympärysvoidetta käytän vain öisin, sillä siinä ei ole suojakerrointa – mitä kaipaan silmien herkälle ympärysiholle päivisin. Yhdellä pumppauksella tavaraa tulee liikaa ja sitten kyseessä onkin enemmän silmänympärysnaamio. Kuitenkin oma ihoni imaisee liiankin voiteen eikä silti aamulla luomet ole turvonneet voiteen määrästä. Tykkään tästä todella paljon, ihanan tuntuista ja tuntuu kosteuttavan ihoani hyvin.

Yövoide on hieman paksumpaa kuin päivävoide eikä siinä ole suojakerrointa. Käytössä en oikeastaan ole huomannut mitään eroa näiden kahden tuotteen välillä. Molemmat kosteuttavat hyvin.

Tuotteiden suosituskappalehinta on 19,90 ja niitä saa esimerkiksi Prismasta.

Tuotteet saatu blogin kautta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.