body,  hair,  makeup,  skincare

Heinäkuun loppuneet

*-merkityt tuotteet saatu PR-näytteinä/
Sisältää affiliate-linkkejä

Vaikka heinäkuussa käytin mahdollisimman vähän erilaisia tuotteita iholla – ihonhoidon sekä meikin merkeissä – niin silti loppuneita tuli enemmän kuin olin ajatellut. Käydään siis tänään läpi, että mitkä tuotteet loppuivat heinäkuun aikana.

Mies osallistui muutamalla tuotteella näihin loppuneisiin, mutta halusin lisätä ne mukaan, sillä olen saanut ne kaikki blogin kautta.

kiehl's amino acid conditioner lush cynthia stout

Oma suosikkihoitoaineeni jo pitkään on ollut Kiehl’sin Amino Acid Conditioner. Se on silikoniton ja kostetuttaa hiuksiani hyvin ilman, että tekee niistä latteita. Tuoksukin on plussaa, koska kookos. Tällä hetkellä testissä on Lushin Veganese, joka on hieman samantyylinen hoitoaine kuin tämä. Saa siis nähdä, että kumpaa ostan tulevaisuudessa. Taas yksi loppuneet, taas yksi L’Oreal Serie Expert Inforcer hoitoaine*. Tämänkin kulutti loppuun mies, joka on käyttänyt näitä ihan suosiolla läpi. Edelleen nämä paksummat hoitoaineet sopivat hänen paksuille ja karheille hiuksilleen paremmin. Lushin olutshampoo eli Cynthia Sylvia Stout* ei ollut miehen mieleen. Pullo kului loppuun nopeasti, sillä miehellä on pitkät ja paksut hiukset. Ehkä parempi miehille, joilla on lyhyemmät hiukset – tai siis miksei naisillekin.

banila co sensai kicks lavera

Sensain Sponge Chief lähti käyttöön ja jätti jälkeensä tyhjän kuoren. Tykkään tästä sienimäisestä liinasta silloin, kun ihoni ei tunnu kestävän karheampaa pesuliinaa. Tämä on ihanan pehmeä iholla, mutta poistaa hyvin puhdistusaineet sekä lian iholta. Banila Co.: Clean It Zero oli oikein mukava tuttavuus puhdistusbalm-maailmasta. Jos tätä olisi helpommin saatavilla, niin varmasti ostaisin uudestaan, mutta itse tilasin tämän iHerbistä. Kicksin Pure & Simple Deep Cleansing Oil oli mulla käytössä suihkussa ja tämä toimi hyvin – poisti helposti vedenkestävän meikin. Ei mitään tätä vastaan, nyt testailen toista öljypuhdistajaa suihkussa. Laveran Hydro Effect Serum* oli aivan ihana seerumi. Todella ohut ja imeytyi nopeasti. Tämä tuoksui hieman lakritsiselta – en yhtään ymmärrä mistä se johtuu ainesosaluettelosta. Kun tarvitsee ostaa seuraavaksi kosteuttava seerumi, niin luultavasti hankin toisen tällaisen – nyt seerumeita on monta muuta jonossa. Tonymolyn Kiss Kiss BBO BBO Lip Balm hunajantuoksuisena oli oikein hyvä huulirasva. Pidin tätä meikkipöydällä, sillä en laukussa halua kantaa purkkimallista huulirasvaa. Todella hoitavan ja kosteuttavan tuntuinen huulilla.

gerard cosmetics too faced born this way tarteist

Gerard Cosmeticsin Setting Spray tuoksussa kookos on ollut erittäin ihana, tämä oli viimeinen täysikokoinen GC:n suihke mikä multa loppui. Tulen varmasti ostamaan lisää, sen verran hyvästä tuotteesta kyse. Varoituksena, että näiden tuoksut ovat tosi alkoholisia eli mistään raikkaasta kookoksesta ei ole kyse. Too Facedin Born This Way -peiteaine on ollut yksi suosikeistani. Se peittää hyvin, muttei ole liian kuiva – minkä olen huomannut esim. Tarten Shape Tapen tai KvD:n peitevoiteiden kanssa. Tarten Tarteist-ripsiväriltä odotin enemmän, sillä sitä on kehuttu. Ainakaan tämä miniversio ei osunut ja uponnut minuun, niin jätän täysikokoisenkin hankkimatta.

original source ya

Original Sourcen Vanilla & Raspberry tuoksuu ihan vadelmajäätelöltä! Perussuihkugeeli, mutta tuoksu pelastaa paljon. Itse en tarvitse mitään luksussuihkugeelejä, joten nämä punnan Original Sourcet toimivat. Lisää on pakko ostaa kun taas teen tilauksen Superdrugille. Mies käytti YA:n suihkugeelin tuoksussa vihreä tee ja minttu* sillä hän kuluttaa suihkugeelejä loppuun nopeasti. Sain YA:n kolme suihkugeeliä testiin, tässä oli tosi hyvä tuoksu, kuten on myös tällä hetkellä käytössä olevassa keltaisessakin! Mieshän ei muuta osaa suihkugeeleistä sanoa, kuin tuoksusta – muutenhan ne vain kaikki pesevät. Niin huonoa ei ole tainnut tulla vastaan, ettei sillä saisi itseä puhtaaksi.

Tänään alkaa taas työt loman jälkeen. Oikein hyvää maanantaita kaikille!

One Comment

  • Nanna/Kultainen Kynsilakka-blogi

    Oot muuten oikeessa ton Laveran kans,se tuoksuu jotenki lakumaiselle 😀 Tuota Gerardin suihketta on pitäny kokeilla jo kauan,näinköhän sen nyt muistas.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.