body,  hair,  skincare,  tools

Heinäkuun JolieBox

Ajattelin tehdä näiden JolieBoxien kanssa hieman eri tavalla kuin LivBoxien. Eli ajattelin, että kerron aina uuden boxin postauksessa myös, että mitä edellisen kuun boxista on tullut käytettyä ja niistä pientä arvostelua. Kaikkea en varmaankaan kerkiä käyttämään aina tai edes testaamaan, joten voi olla, että joitain kesäkuun tuotteiden arvosteluja löytyy vielä elokuun boxin esittelystäkin. Näin ollen ehkä vielä boxin hankkimista harkitsevat näkevät uudet boxit sekä, mitkä oikeasti ovat tulleet käyttöön. Edellisen kuun lyhyt yhteenveto löytyy postauksen lopusta.

oobd_jolie_box_

Heinäkuun boxin teemana oli lempeä, lämpöä ja lomaa. Eli siis kesään sopivia tuotteita!

oobd_jolie_box_neals_yard_remedies_facial_wipes

Käydään ensimmäisenä vaikka Neal’s Yard Remediesin puhdistusliinojen kimppuun. Nämä liinat poistavat myös meikin sekä sisältävät aloe veraa ja valkoista teetä. Itse pakkasin nämä heti sairaalakassiin ja ensimmäisen kokeilun jälkeen nämä ovat ihan hyviä. Eivät poista vedenkestävää meikkiä, mutta harva näistä poistaakaan. Itse liina on 100% biohajoavaa luomupuuvillaa. Pakkaus sisältää 25 liinaa ja hintaa tällä on 9,50 euroa.

oobd_jolie_box_unique_haircare

Ensimmäisenä kokeiluun lähti Uniquen Leave-in-Spray, joka kosteuttaa hiuksia. Ensimmäisen kerran jälkeen tämä tuntui hyvältä, pitää testata vielä lapsen takkutukalla, että saako tällä kammattua tukan auki helpommin. Tätä en löytänyt Jolien verkkokaupasta, mutta löytyy muualtakin ja hinta noin 14 euron paikkeilla.

oobd_jolie_box_doft_kikatus

Olen jo pidempään katsonut Doftin saippuoita sillä silmällä, mutta en ole yhtään ostanut, kun jostain syystä noita palasaippuoita on siunaantunut. Nyt kuitenkin boxista tuli Kikatus, joka on salvian ja appelsiinin tuoksuinen. Lähtee käyttöön käsisaippuana, kun edellinen palasaippua on kulunut loppuun. Doftin palasaippuoiden hinta on 9 euroa.

oobd_jolie_box_hurraw

Itse en ole niin hurahtanut Hurraw-huulirasvoihin kuin moni muu. Voi olla siis, että tämä papaija-ananas-huulirasva lähtee lapsen käyttöön. Tai sitten se löytyy mun laukusta, sillä oikeasti tuo tuoksu on ihana! Hurraw-huulirasvojen hintahaarukka on välillä 5,50-5,90 euroa.

oobd_jolie_box_velea_fina_silk

Velea Fina Silk -kasvosieni näyttää tosi oudolta. Tämä sieni on kerätty Adrianmeren alueelta Kroatiassa. Tämä pitää kokeilla. Hinta luultavasti päälle kympin (ei löydy Jolien nettikaupasta), sillä suurempi vartalosieni on yli kaksikymppiä hinnaltaan.

oobd_jolie_box_little_butterfly_london_love_eternal

Vauvahierontaöljy – Little Butterfly Londonin Love Eternal Baby Massage Oil – ei kyllä kieltämättä herätä suuria riemunkiljahduksia, kun tuo talon “vauva” on jo 11v. Tällaisia öljytuotteita voi kuitenkin käyttää ihan aikuistenkin hieronnassa tai kosteuttamaan ihoa. Täysikokoisen 50ml pullon hinta on 25,50 euroa, boxissa tuli 10ml näyte. Huomatkaa, että tämä oli eka näyte – kaikki edellä mainitut olivat täysikokoisia.

oobd_jolie_box_acorelle_sun_gel

Acorellen Sun Gel -näyte on läpinäkyvää balmia, jossa on suojakerroin 30. Tämä sopii myös kasvoille, mutta en tiedä uskallanko itse tätä kasvoille koittaa. Luultavasti kuivaihoiset saivat paksumman voiteen. Acorellen eri aurinkovoiteet liikkuvat hinnaltaan 30 euron molemmin puolin.

oobd_jolie_box_

Kuten kesäkuun boxista, niin tästäkin tuli pieni kasa pussinäytteitä mukana. Absolutionilta suihkugeeli ja vartalovoide – matkalle mukaan; Mossalta BB-voide (liian tumma) sekä puhdistusvoide (testiin!) ja John Mastersilta hoitoaine (testiin!).

Kokonaisuudessa voin sanoa, että heinäkuun boxi jatkoi ensimmäisen yllätyslaatikon linjaa – todellakin top notch! Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!

Niin ja se kesäkuun boxi? Kaikkia en kerinnyt testaamaan, mutta Madaran Scrub on ehkä pakko hankkia! Siis vähänkö oli hyvä! May Lindstromin The Blue Cocoon on myös jäänyt käyttöön – olen lätkinyt sitä hyttysenpistoihin, finneihin ja muihin pieniin iho-ongelmiin. Toimii! Absolutionin matkakokoisen puhdistusgeelin käytin Clarisonicin kanssa ja toimi hyvin. Varsinkin aamuisin tuoksu oli ihanan piristävä. Tuskin tulen kuitenkaan tätä ostamaan, sillä puhdistustuotteita on jo ihan tarpeeksi.

Jos edelleen kiinnostaa, niin näitä boxeja saa tilattua Jolie Webshopista!

Mitä mieltä heinäkuun boxista?

Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.