makeup

Heinäkuun 2015 parhaat

Yritän rajoittaa itseni näissä parhaissa viiteen tuotteeseen ja tässä kuussa se oli helppoa. Näitä viittä tuotetta olen käyttänyt eniten ja pitänyt niistä kaikista niin, ettei kilpailijoilla ole ollut mahdollisuuksia heinäkuussa.

Ensimmäisenä käydään kasvosuihkeiden kimppuun. MAC Fix+ on monelle tuttu ja käytetty tuote. Tämä raikastaa ja kosteuttaa ihoa. Tämän lisäksi tämä kiinnittää meikin sekä tämä on kätevä glitteristen luomivärien kanssa kiinnittämään hileet luomelle. Itse käytän tätä yleensä meikin päälle tai luomivärien kiinnittämiseen, en juurikaan paljaalle iholle. Ihan ehdoton, jos kärsii kuivemmasta ihosta tai meikki alkaa näyttää kulahtaneelta.

Seuraavana vuorossa on Urban Decayn De-Slick -suihke. Minulla on vanha pullo vielä tästä, enkä edes tiedä onko tämä vielä myynnissä. Kuitenkin ihan ehdoton lämpimällä säällä omalle rasvaiselle iholle. Käytän tätä meikin alle sekä päälle – kuten ohjeistuksessa lukeekin. Käytän tätä yhdessä meikin päälle MAC Fix+:n kanssa, jolloin meikki pysyy, mutta näyttää hyvältä.

Huulilla eniten on viihtynyt MACin Twig, josta voi lukea enemmän täältä. Ihana sävy ja tuntuu hyvältä huulilla. Ehdottomasti tulee kulkemaan laukussa pidempäänkin.

Yllättävin tässä kuussa on ehkä Illamasquan Cream Blusher sävyssä Lies. Tämä on enemmänkin korostustuote eikä poskipuna, sillä väri on todella vaalean punertava ja helmiäinen. Aivan ihana poskipäille! Vaikka yleensä en kauheasti tykkää voidemaisista poskituotteista, niin tämä on kyllä todella hyvä. Pysyy poskilla eikä näytä rasvaiselta.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä ihana Juicy Couturen Viva La Juicy So Intense -parfyymi. Tästä on tulossa ihan lähiaikoina oma arvostelunsa. Tuoksu on todella kesäinen ja sopii päiväkäyttöön. Taattua Juicy Couturea! Pullo on vain niin kaunis, etten pääse yli!

Oletteko kokeilleet joitain näistä tuotteista ja päätyisivätkö omalle parhaat-listalle?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.