shopping

Har(/n)kintalistalla

Olen keräillyt kännykkän muistilistalle muutamia tuotteita, jotka tulen luultavasti jossain vaiheessa ostamaan. Tällä himotuslistalla on majaillut aina välillä tuotteita pidempäänkin, ennen kuin olen päättänyt ne lopulta hankkia – tai jättää hankkimatta.

Ihonhoidon kanssa olen enemmän tyyppiä, että ostan kokeiluun ilman suurempia hypetyksiä tai odottamisia. Sen sijaan meikkien kanssa yleensä jahkailen pidempään – koska eihän niitä kukaan TARVITSE. Kuitenkin listalta löytyy myös ihonhoitoakin, ja se johtuu pelkästään näiden tuotteiden hintalapusta.

himotuslistalla_nyt

Huda Beautyn mattahuulipuna oli kyllä sen verran hyvä, että kun näin KathleenLightsin huulilla tämän Strobe Glossin sävyssä Angelic, niin se pääsi suoraan himotuslistalle. En omista yhtään ns. lip topperia eli huulipunan päälle laitettavaa kimaltavaa huulikiiltoa, joten tämä olisi ensimmäinen. Hourglass Vanish Seamless Finish Foundation Stick on sen verran hypetetty, että tämä on pakko jossain välissä testata. Coloured Rainen Queen of Hearts on niin ihanan näköinen paletti, että sille ehkä olisi tilaa mun muutenkin tosi lämpimien palettien valikoimassa. Ehkä. On se kaunis. Peter Thomas Rothin Pumpkin Enzyme Mask on aivan upea tuote! Minulla on ollut siitä minikoko, mutta pakko saada isokin – tämä vain ei ole mikään halpa tuote. Tämän lisäksi Sunday Rileyn tuotteita on listalla – ainakin Good Genes sekä C.E.O. ja Luna jo loppuneen tilalle. Kallista on. Ja näiden lisäksi etsinnässä on oranssi huulipuna – muttei punaisen oranssi eikä kirkas oranssi vaan ehkä vähän murrettu, tai vaalea, tai jotain.

Että näin. Ei mikään ihan halpa lista.

Mikä on teidän himotuslistalla juuri nyt?

Sisältää affiliate-linkkejä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.