scents,  shopping

Harmonia – niche-parfyymeitä Helsingistä

Sain vinkin Miten niin liikaa? -blogin Elisalta, että Helsinkiin on juuri avautunut niche-parfyrmeria, joka myy omaa suosikkituoksumerkkiäni Kiliania. Harmonia-nimeä kantava parfyrmeria löytyy osoitteesta Kluuvikatu 1.

Niinpä kävin viime viikon perjantaina katsomassa, että mitä liikkeen kätköistä löytyy. Liikkeessä on vain muutamia merkkejä, mutta sitäkin ihanampia. Vaikka itse olen Kilian-fani, niin esim. The House of Oudin parfyymien pullot kiehtoivat. Ja yksi tuoksuista (Empathy) oli sen verran kiva, että ehkä se jossain vaiheessa on pakko ostaa 190 euron hintalapusta huolimatta.

harmonia helsinki

harmonia helsinki

kilian

Koska suosikkiani Light My Firea ei liikkeestä löytynyt, niin päädyin sen tilaamaan heidän kauttaan – näin ollen en maksa postikuluja ja hinnat ovat samat kuin suoraan Kilianin sivuilta tilattaessa. Eli 235 euroa – mistään halvoista parfyymeistä ei siis ole kyse!

Mutta koska minun oli vähän kuin pakko – ei siis ollut, mutta halusin – ostaa jotain, niin päädyin myyjän kanssa tuoksuttelemaan monia eri parfyymeitä. Lopulta lähdin kotiin Kilianin Playing With The Devil -travel sizen kanssa. Mukana tulee 4 x 7,5 ml tuoksua sekä valko-kultainen rasia, johon mahtuu yksi tuoksupullo kerrallaan. Itse rasia on tosi painava, mutta todella ihana! Ja tuo travel size -setti maksaa tuon rasian kanssa 135 euroa. Mutta Kilianilla on se hyvä puoli, että jokaista parfyymia voi ostaa täyttöpulloja eli ei tarvitse aina ostaa uutta lasipulloa tai matkarasiaa, vaan ne voi täyttää uudestaan – hinta esim. minun tuoksuille on 135 euroa / 50ml, eli siinä säästää jo huomattavasti rahaa, jos ostaa samoja tuoksuja uudestaan.

bykilian kilian playing with the devil travel size

bykilian kilian playing with the devil travel size perfume

Sain näytteet vielä Kilianin Intoxicated sekä Vodka on the Rocks -tuoksuista mukaani. Jälkimmäistä suihkuttelin jo miehen päälle ja tuoksui kyllä hyvältä!

Kilianin ja The House of Oudin lisäksi liikkeestä löytyy esim. Histoires de Parfumsin tuoksuja sekä minulle täysin uusi tuttavuus Parle Moi De Parfum. Ikkunassa on ihana jääkarhun pään mallinen koriste.

Suosittelen käymään, jos tuoksut kiinnostavat!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.