skincare

Happokuorinta x 2 – Alpha-H Liquid Gold Rose Edition ja Cosrx Blackhead Power Liquid

Itse käytän vuorotellen – tai joskus jopa samaan aikaan – ihonhoidossani AHA ja BHA -happoja. Happokuorinta on itselleni ihonhoidon tärkeimpiä juttuja. Ajattelin kertoa teille kahdesta tällä hetkellä käytössäni olevasta happokuorinnasta. Näiden lisäksi käytän välillä muitakin happoja, mutta nämä kaksi ovat todellakin tulleet jäädäkseen.

Molemmat näistä ovat nousseet kulttimaineeseen ja varsinkin Alpha-H:n Liquid Gold on ollut pitkään tunnetuimmissa blogeissa esillä. Itse ostin lopultakin testiin tästä happokuorinnasta Rose Editionin eli hieman normaaliversiota kosteuttavamman.

alpha-h liquid gold rose edition

alpha-h liquid gold rose edition

Alpha-H Liquid Gold Rose Edition

Alpha-H Liquid Gold sisältää 5% glykoolihappoa. Rose Edition sisältää tämän ja muiden Liquid Goldin ainesosien lisäksi ruusu-, orkidea- ja lootusuutetta. Liquid Gold lupaa kirkastaa ihonsävyä, vähentää ryppyjen syvyyttä ja vähentää finnien jälkeen jättämiä punaisia laikkuja. Koska en ole kokeillut (vielä) alkuperäistä Liquid Gold -versiota, niin tämä Rose Edition happokuorinta tuoksuu aivan ihanalle ja tuntuu iholla todella kosteuttavalta. Iho tuntuu kosteutetulta, mutta varsinkin vähänkin kärsineellä iholla, happo tuntuu hieman pistävältä – ei epämiellyttävältä kuitenkaan. Rose Edition on vielä saatavilla esim. CultBeautysta hintaan 37 puntaa.

cosrx bha blackhead power liquid

cosrx bha blackhead power liquid

Cosrx BHA Blackhead Power Liquid

Tämä todella vahva BHA nousi heti suosikikseni. Näin epäpuhtaalla iholla BHA on ihan ehdoton. BHA on muutenkin epäpuhtaalle iholle suositeltava happokuorinta, sillä se ei välitä ihon omasta talista, vaan pystyy kuorimaan ihohuokoset sisältä. Cosrx BHA Blackhead Power Liquid ei oikeastaan haise juuri millekään ja se tuntuu olevan jotain veden ja geelin välimaastoa koostumukseltaan. Jos haluatte tätä kokeilla, kannattaa pitää silmät auki, sillä eleven.fi:stä tätä saa, mutta tämä loppuu tosi nopeasti aina, kun se tulee takaisin varastoon. Normaalihinta tuotteella on 23,70 euroa, mutta alennuksiakin kannattaa pitää silmällä. Vielä huomiseen asti (17.10.) kaikesta korealaisesta kosmetiikasta saa alennusta eleven.fi-verkkokaupasta.

Tärkein on muistaa tämä, kun käytätte mitä tahansa happoja: jos haluatte kunnon tehon irti tuotteesta, älkää levittäkö iholle mitään muuta tuotetta happokuorinnan jälkeen 20-30 minuuttiin. Näin ollen happo tekee hommansa, ennen kuin neutraloitte sitä muilla tuotteilla.

Oletteko kokeilleet jo jompaa kumpaa tuotetta?

Sisältää affiliate-linkkejä

4 Comments

 • JonnaH.

  Liquid Gold on kuulunut vakiovarustukseen jo vuosia, tykästyin tuohon ruusuversioon paljon, tuntuu omalla iholla hellävaraisemmalta kuin se alkuperäinen, jos vaan ruusuversiota on tarjolla taidan ostaa ainoastaan sitä jatkossa. 🙂

 • Salka

  Tuo Alpha-A:n tuote kiinnostaa, mutta en taida alkoholin takia uskaltaa sitä ostaa 🙁 Tai sitten repäisen ja kaupittelen sen muille, jos ei itselläni toimikaan, haha 😀 COSRXin kuorinta on kans ostoslistalla. Nyt tosin olen intoillut retinolista, ja jättänyt hapot vähemmälle. Mutta varmaan taas seuraavaksi tuleekin happokausi 🙂

 • Painajainen

  Nyt alkoi todella kiinnostaa happokuorinnat, ei ole aiempaa kokemusta niistä. Olisikohan tuo alempi liian tuju kuivalle iholle, vai mitä epäpuhtaalla iholla tuossa yhteydessä tarkoitetaan?

  • Henna V

   Mä en osaa sanoa olisiko liian tujua kuivalle iholle. Itselläni on sekaiho, en ole huomannut että tuo kuivattaisi tai ärsyttäisi ihoani ollenkaan. Kannattaa kuivaihoisena ehkä katsoa alkoholiton BHA-neste esim. Paula’s Choicella on hyvä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.