home,  lifestyle,  scents

Halloween tuoksuu, miltä?

Kuinka monelle tulee mieleen kurpitsa Halloweenista? Mulle kyllä. Suomessa kurpitsaa ehkä eniten tapaa säilöttynä, paahdettuna tai keitossa. Tein vähän aikaa sitten tosi hyvää myskikurpitsakeittoa – ei mikään ihmeellinen resepti – mutta vähän epäilen, että tuoksuuko meillä kurpitsalta tämän kuun vikana. Kotona kylläkin olemme, sillä mitään bileitä ei ole tiedossa.

Luultavasti meillä tuoksuu joltain näistä: lakritsa, Candy corn tai omena. Ja miksi? Koska nämä kaikki ovat Yankee Candlen Halloween-tuoksuja.

yankee_candle_halloween_candles

Candy corn ja Happy Halloween ovat viime vuodelta, mutta ainakin Candy cornia saa vielä tänä vuonna (erilaisessa purkissa). Happy Halloween on pelkkä lakritsi/salmiakkituoksu ja todella voimakas.

Forbidden apple on ihanan raikas, mutta hieman mausteinen omena, joka ei ole liian makea. Tätä jaksaa poltella monta tuntia putkeen, eikä olohuone tuoksu liian voimakkaasti.

Candy corn on vieläkin korkkaamatta, sillä se on jo purkissa todella voimakkaan makea tuoksu. Vähän pelkään, että tähän kyllästyy nopeasti, mutta tuo purkki on vain niin kaunis!

Onko teillä Halloween-kynttilöitä? Tai oletteko menossa Halloween-juhliin?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.