body,  skincare

Halloween-kylvyt – Lush Pumpkin ja Monsters’ Ball

Kun kirjauduin sisään Viru-hotelliin, niin minulta kysyttiin, että haluanko huoneen suihkulla vai ammeella. Voitte arvata, että ammeettomana valitsin tietysti ammeen. Ja mikä parasta, hotellin melkein vieressä on Lush! Eli ekana päivänä suunnistin vielä Lushille hakemaan pari kylpypalloa. Voi sitä onnen määrää! Aina huokailen koto-Suomessa, että en voin niitä käytellä, kun kotona ei ole ammetta. Nytpä sain ihan ajan kanssa valita oikeita kylpypalloja – päädyin kahteen Halloween-palloon: Pumpkiniin ja Monsters’ Balliin.

viru_hotelli_amme

Pumpkin lähti ekana käyttöön. Ja siis samalla kun lilluin ammeessa, käytin myös kangasnaamiota – Pumpkinin kanssa Aloe Veraa. En tajunnut ottaa kuvaa itse pallosta, mutta oranssi kurpitsapää se on.

lush_pumpkin

lush_pumpkin

Ja ehkä tuo itse lopputulema näyttää joltain muulta, kuin se ehkä pitäisi. Mutta siis Pumpkin tuoksuu maustepippurille, vaniljalle ja kanelille. MMM-MMM!!! Oli kyllä erittäin syksyinen tuoksu.

Monsters’ Ball on hiljaa sulava kylpypallo. Ensin vesi muuttuu vaaleanpunaiseksi ja sen jälkeen siniseksi. Tässä oli todella voimakas tuoksu ja kylpyhuone tuoksui vielä seuraavana aamunakin voimakkaasti limelle ja nerolille. Monsters’ Ball jättää ihon todella pehmeäksi ja kosteutetuksi, sillä se sisältää kaakaovoita.

lush_monsters_ball

lush_monsters_ball

Jos tällä viikolla saan kylpyammeen, niin ehkä kokeilen joitain joulupalloja. Kannattaa siis seurata Instassa ja Snapchatissä – Snappiin laitan videoita pallon pyörimisestä vedessä.

Mitä kylpypalloa minun kannattaisi kokeilla?

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.