skincare

Haastaja FOREOlle? – Naturel Facial Cleansing Brush

Tuote saatu PR-näytteenä

Se oli sitten kolmen viikon blogiloma heti vuoden alkuun. Jos nyt vaikka päästäisiin edes johonkin rytmiin. Toivottavasti joku siellä vielä linjoilla roikkuu.

Sain mahdollisuuden testata Naturelin vastausta FOREOlle, ja päätin tarttua siihen sen pidempää empimättä. Vertailun vuoksi tiedoksi, että omistan FOREO Play Plus’n sekä harjapuolelta Clarisonic Mian. Niinpä tätä tuli verrattua kumpaankin – lähinnä FOREOon saman materiaalin takia.

Itse Naturel Facial Cleansing Brushin silikonisen ja kauniin puhdistimen mukana tulee latauskaapeli, joka käy USB-portteihin tai -pistokkeisiin, sekä säilytyspussukka. Itse en ole vielä joutunut tätä lataamaan näin kuukauden testauksen jälkeen – tämä kylläkin hengailee suihkussa, kuten FOREOnikin, joten en käytä tätä päivittäin. Eli harja on myös 100% vedenpitävä.

naturel facial cleansing brush

Malliltaan Naturelin versio on erilainen kuin FOREO. Se on täysin pyöreä ja silikoniharjakset ovat kaikki samanpituisia. FOREOssa kun on taas ohuempia ja paksumpia silikoniharjaksia. Tämä oli Play Plus’n version kahden eri harjastyypin välimailta eli silikoniharjakset ovat hieman paksummat ja näin ollen vähemmän taipuisat (vaikkakin pidemmät) kuin FOREOssa.

Värähtely tuntui samalta kuin FOREOssakin, itse en huomannut pesutehossa minkäänlaista eroa ja laite ilmoittaa 30 sekunnin välein, että kasvojen aluetta tulisi vaihtaa.

naturel facial cleansing brush

Väreinä on pinkki, turkoosi ja fuksia, itse sain tuon pinkin joka on tosi hempeän söpö.

Se, missä tämä selvästi voittaa FOREOn, on hinnassa. Nimittäin 14,90 euroa ei ole paljoa tuotteesta, jonka pystyy lataamaan uudestaan – kun taas FOREO Play (joka on tarkoitettu testiin) toimii noin kuukauden ja maksaa noin tuplasti enemmän. Naturel Facial Cleansing Brushin voi ostaa kauneutta.com -verkkokaupasta. Ehdottomasti kokeilun arvoinen, jos haluaa testata silikonista kasvojenpesulaitetta, muttei halua panostaa FOREOn hinnan vertaa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.