makeup

Gwen Stefani -punia huulilla

Urban Decay x Gwen Stefani -paletin mukana sai näytteet neljästä tulevasta (nyt kai Jenkeissä jo myynnissä) Gwen Stefanin huulipunasävystä. Itse päätin swatchata ne kaikki huulille, jotta saisin itsekin käsitystä millaisista punista on kyse.

Älkää keskittykö meikkeihin muuten, sillä osat swatcheista tehtiin tunteja vanhalle meikkinaamalle ulkona olemisen jälkeen.

Ex-Girlfriend

urban_decay_gwen_stefani_ex-girlfriend

Koostumukseltaa Ex-girlfriend on sheer eli läpikuultava. Urban Decayn kuvauksen mukaan tämä on nude-ruusu vaaleanpunaisella kimalteella. Tämä näytti eniten minun väriseltä punalta purkissa, mutta huulilla se on itselläni paljon pinkimpi (luonnonvalossa, kuvassa näyttää nudemmalta) kuin monilla muilla. Olen nähnyt swatcheja, joissa se on paljon nudempi tai rusehtavampi.

714

urban_decay_gwen_stefani_714

Tämä on mattapuna – UD:n mukaan kirkkaan punainen megamatta. Mielestäni tämä oli laaduiltaan huonoin, oli todella vaikea saada tätä levittymään tasaisesti – rajaus olisi kyllä auttanut. Tuntui huulilla kyllä hyvältä, ei yhtään niin kuivalta kuin megamattapunalta voisi olettaa.

Firebird

urban_decay_gwen_stefani_firebird

Tämä on kermaisen syvä fuksia. Tämä on selvästi fuksia minun huulillani, joillain tämä näyttää enemmän violetilta. Tämä värjäsi huuleni moneksi tunniksi huulipunan poiston jälkeen.

Rocksteady

urban_decay_gwen_stefani_rocksteady

Rocksteadya kuvataan syväksi viininpunaiseksi cream-punaksi. Tämä on aivan ihana väri! Pysyi hyvin huulilla ja näytti noinkin vaalean meikin kanssa upealta. Tämä myös sai kaikista punista huuleni näyttämään pulleimilta. Tykkään todella ja pakko harkita, että pitäisikö hankkia ihan kokonainen huulipunahylsy tätä.

Mikä näistä kiinnostaa teitä eniten? Onko ostoslistalla Gwen Stefani -punat?

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.