Uncategorized

Gluttony – tuuheat hiukset

Sain Evon lanseeraustilaisuudesta mukaan mm. Gluttony-shampoon ja Bride of Gluttony -hoitoaineen. Tämä pari pääsi nopeasti kokeiluun, sillä tuuheat hiukset kelpaa kyllä.

Gluttony on ihanantuoksuista shampoota. En edes pystynyt erottamaan miltä tuoksuu, mutta hyvältä. Sulfaatiton shampoo vaahtosi enemmän kuin oletin, ja vaahto oli aika kiinteän tuntuista. Ei jättänyt hiuksia narskuvan puhtaiksi ja koska olin ajanut pään täyteen kuivashampoota, ajattelin, ettei shampoo pesisi niitä puhtaiksi. Hiukset tuntuivat hieman vahamaisilta pesun jälkeen.

Hoitoaine tuoksuu yhtä hyvälle ja vaikka tässä on silikonia, niin se ei tunnu hiuksissa liukkaalta. Ohjeen mukaan vedin hoitoainetta latvoista juuriin. Huuhtelun jälkeen hiukset tuntuvat paksummilta, mutta myös takkuisemmilta. Puolikuivina hiukset tuntuvat nihkeiltä – eikä vain kosteuden takia. En jotenkin osaa selittää, mutta hiukset tuntuivat kuin niissä olisi jotain ainetta.

Kuivuttuaan hiukset olivat kuitenkin sileät, liukkaat, mutta paksumman tuntuiset. Ne eivät tuntuneet enää tahmeilta ja takutkin selvisivät kuin itsestään. Ihmeellisesti hiukset tuntuivat raskaammilta ja jämäkämmiltä. Ne eivät painon takia kuitenkaan valuneet pitkin päät, vaan pysyivät nätisti linjassa. Kaikki ihmeellinen tunne hiuksissa katosi heti, kun hiukset olivat kuivat. Yli päivänkin jälkeen hiukset näyttävät puhtailta ja kiiltäviltä, ja tuntuvat jämäkämmiltä ja paksummilta.

Purkkien muodoista voi koitua pienoinen ongelma, kun shampoo ja hoitoaine alkavat loppua, mutta se on sitten sen ajan ongelma. Tuotteissa on UVA/UVB-suoja, joka kesällä on värjätyille hiuksille ihan must. Näitä voi ostaa tietääkseni vasta kohta kampaamoista (missä tätä myydään) noin 22 euron hintaan per pullo.

Minä tykkään!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.