featured,  makeup,  skincare

Glossybox – maaliskuu 2019

Sain kerrankin Glossyboxin niin, etten ehtinyt spoilaantumaan etukäteen. Niinpä oli kiva avata boxi tietämättä, että mitäköhän sieltä tällä kertaa löytyisi. Moni on varmaan lukenutkin tammikuussa Suomessa aloittaneen Glossyboxin arvosteluja, tammikuun boxi lytättiin aika hyvin bloggaajien kesken. Itsekään en sitä pitänyt yhtään ihmeellisenä, mutta maaliskuu onneksi toi vähän uutta ja kiinnostavaa.

Maaliskuun teemana oli Girl Boss. Tätä postausta lukiessa voitte vaikka kuunnella Beyoncén Run The World (Girls):iä.

Ensimmäisenä näin, että boxissa on mukana Amikan Perk Up Dry Shampoo, jota olen halunnut testata jo monta kuukautta, mutten ole koskaan aikaiseksi saanut ostettua sitä. Niinpä nyt voin testata onko tästä vastustusta Batistelle. Matkakokoinen. Ovh 27,90/232ml.

Entuudestaan tiesin boxissa olevan Beautaniq Beautyn Blush Serumin eli nestemäisen poskipunan. Tämä pitää kyllä testata sellaisena no makeup-makeup -päivinä. Sävy on roosainen ja tämä sopii myös huulille. Täysikokoinen. Ovh 12,50€/10ml.

Luxien Beauty Fan Brush 560 luultavasti lähtee eteenpäin, sillä en vain ole päässyt sisälle näihin viuhkasiveltimiin. Itselläni on ennestään yksi Luxien sivellin ja se on kyllä melkein päivittäisessä käytössä eli itse brändi ei ole huono. Täysikokoinen. Ovh 17,80€/kpl.

Steve Laurantin Lip Gloss tulee todella kauniissa pakkauksessa, mutta jotenkin purkkihuulikiilto ei oikein houkuta. En halua laittaa sormia tahmaiseen kiiltopurkkiin tai kantaa mukana huulisivellintä. Saa siis nähdä jääkö tämä itselleni kotikäyttöön vai annanko eteenpäin. Täysikokoinen. Ovh 18,70€/kpl.

Ole Henriksenin Sheer Transformation Perfecting Moisturizer on ollut muistaakseni itselläni joskus testissäkin. Näiden purkkien ulkomuoto on muuttunut viimeisen parin vuoden aikana. Tämä menee kyllä odottamaan jotain reissua, että voin ottaa mukaan. Matkakoko. Ovh 59,50€/50ml.

Itse olin kyllä tyytyväinen tämän kuun boxiin, joten annan vielä Glossyboxille ainakin seuraavan kuun mahdollisuuden.

Miltä tämän kuun Glossybox teistä näyttää?

2 Comments

  • Nena Sofia

    Tässä oli kyllä kaikin puolin ihan kelpo sisältö 🙂 Ehkä vähän tylsähkö, kun mikään tuote ei ollut erityisen innostava, mutta en viitsi valittaa kun kaikki tuotteet otan mielelläni käyttöön.

    • Henna V

      Tuo on kyllä totta 🙂 Ei erityisen innostava, mutta hyviä tuotteita eli ei mitään valittamista. Toisaalta saa olla aika ihmeellinen tuote, että näin kosmebloggaajana jaksaa kauheasti innostua 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.