makeup,  skincare

Glossybox – huhtikuu 2019 – Modern Day Beauty

Tämän kuukauden kauneusboxin ideana oli tarjota uusia kosmetiikkatuotteita kevääseen. Ja täytyy myöntää, että neljä viidestä brändistä oli itselleni täysin uusia tuttavuuksia.

Oriflame The ONE 5-in-1 WonderLash -ripsiväri

Wonderlash ripsiväri on suosikki ympäri maailman. Tällä ripsivärillä saat ripsistäsi kohotetut, taipuisat, erotellut, pitkät sekä tuuheat, ja sillä on ainutlaatuinen kaksipuolinen harja. Koostumus, johon on lisätty hohtavia ainesosia. Ovh 15€/8ml.

Itse olen ihan varmasti joskus saanut tämän Oriflamen ripsivärin testiin, muttei nyt muistu mieleen testasinko sitä itse koskaan. Menee odottamaan testausta nyt.

-417 Facial Micro Luffa Foaming Gel

Yhdistettu kasvojen puhdistus ja kuorinta, joka syväpuhdistaa ilman kuivumista. Tämä hellävarainen, mutta tehokas koostumus poistaa epäpuhtaudet, kuolleet ihosolut, ylimääräistä öljyä ja tekee ihon pehmeäksi ja raikkaaksi. Ovh 16,50€/100ml.

Itse olen jättänyt tällaiset rakeiset kuorinnat melkein kokonaan pois ihonhoitorutiinistani. Joskus todella harvoin käytän naamiota, jossa on myös rakeellisia kuorinta-aineksia mukana. Voi siis olla, että tämä lähtee jollekin toiselle testiin.

Vitamasques Diamond Gold Dust Sheet Mask

Laita naamio puhdistetulle iholle ja anna sen vaikuttaa 10-20 minuuttia. Varmista, että naamio on tiukka ihoa vasten. Naamion kulta toimii anti-inflammatorisena ja sillä on myös anti-aging ominaisuuksia, jotka rauhoittavat ihoa. Ovh 6,95€/20ml.

Kangasnaamiot tulevat aina käyttöön, niinpä tämäkin menee muiden kangasnaamioiden luokse odottamaan omaa vuoroaan.

De Bruyere Jumbo Eye Pencil

De Bruyeren Jumbo Eye Pencil värillä khaki-harmaa, antaa hohtoa. Tuote on pitkäkestoinen ja kermainen. Levittyy helposti ja sopii luomiväriksi, silmien rajaamiseen ja korostamiseen. Shimmer away! Ovh 15€/1,7g.

Jotenkin olen viime aikoina tykästynyt voidemaisiin luomiväreihin, mutta kynät ovat jääneet vähemmälle. Niinpä testaan mielelläni tämän ainakin katsoakseni, miten sävy toimii ihollani.

Glazel Visage Lip Pencil “Raspberry Pink”

Tekee huulet täyteläisemman näköisiksi ja pysyy hyvin paikallaan. Tämä ihana ja voidemainen huulikynä löytyy monissa eri väreissä. Huhtikuun boksista kaikki Glossiet saavat kokeill “Raspberry Pink” väristä kynää. Ovh. 7€/4g.

Pitää testata tämä sävy ainakin kädelle, mutta viime aikoina en ole pahemmin käyttänyt huultenrajauskyniä. Riippuen kynän pehmeydestä, tätä voisi käyttää myös ihan huulipunana tai kevyenä rajauksena. Pitää testata, luultavasti saman sävyistä rajauskynää ei vielä löydy.

Tämän kuun boxi oli mielenkiintoinen ihan jo täysin uusien brändienkin takia. Pitää vähän lukaista jokaisesta brändistä enemmän – Oriflame nyt on tuttu jo monien vuosien takaa.

Mitä mieltä te olitte tämän kuun Glossyboxista?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.