makeup

Glitter Cut Crease

Vanha trendi, mä tulen nyt aina vähän jälkijunassa näiden juttujen kanssa – tai sitten olen liian ajoissa eikä kukaan tajua mistä puhutaan. Mutta siis, tänään teille viikonloppuna väännetty glitter cut crease -meikki.

Tämä oli yllättävän nopea ja helppo, vaikka eiväthän nuo glitterit ole tasalaatuiset. Eipä se käytössä haitannut. Näillä mentiin sitten pakanalliset kevätmyyjäiset (joista ei tarttunut mukaani mitään, katsotaan syksyllä uudestaan) sekä “yhdet” siskon kanssa (ensin Teerenpelissä ja sitten Steam Hellsingissä).

Ja kerrankin saatte kuvia myös mun elämääkin isommasta otsasta, yleensä kun se on pakko cropata pois tai kuvista tulee liian korkeita. Eivät ne kunnolla mahdu kuvaan, voitte avata uuteen välilehteen niin croppaa ne automaattisesti teidän näyttöön sopiviksi, jos niin paljoa kiinnostaa. Niin first world problem ettei tosi.

glitter cut crease

glitter cut crease

glitter cut crease

glitter cut crease

Luomiväreinä on käytetty Smashboxin Ablaze-palettia ja vähän jotain muutakin. Glitterinä on sekoitus UD:n glitterlineria sävyssä Distortion ja päällä hopea-violetti glittersekoitus, jota ei ole enää saatavilla – sorry, not sorry.

Huulet pidin neutraalina, koska käytiin syömässä aamiaista/lounasta miehen kanssa vielä ennen enkä halunnut varoa syömistä liiaksi.

Miltä glitter cut crease näyttää? Kokeilisitko itse?

No Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.