skincare

Glamlin – kauneuskonsulttisi verkossa

Tuotteet saatu PR-näytteinä

Sain sähköpostilla kyselyä, että haluaisinko testata Glamliniä. Ei tarvinnut kauaa miettiä, sillä olin naputtelemassa aika nopeasti vastaukseksi “kyllä!”. Olin lukenutkin jo muutamasta blogista Glamlin-palvelusta, joten oli myös kiva päästä testaamaan palvelua ihan itse.

Miten sitten koko prosessi meni alusta loppuun? Katsotaanpa tarkemmin.

Kauneusprofiilin täyttö

Kun olin tehnyt päätöksen testata palvelua ja saanut ohjeet, menin Glamlinin sivuille ja täytin kauneusprofiilini. Kauneusprofiilissa kysytään millainen ihoni on, mihin ongelmaan haluaisin apua, haluanko kokonaan luonnonkosmetiikkaa ja mitä tuotteita en halua pakkaukseeni.

Itselläni on selvästi ikääntyvä iho (näin 34 vuoden iässä), joka on taipuvainen akneen ja siinä on suuret ihohuokoset sekä mustapäitä. Käytän melkein päivittäin salisyylihappoa, joka auttaa mustapäihin jonkin verran. Sen sijaan suuriin ihohuokosiin ei nyt oikeastaan auta mikään muu kuin silikonipohjaiset meikinpohjustajat.

glamlin

Keskustelu kauneuskonsultin kanssa

Kauneusprofiilin täytön jälkeen siirrytään keskustelemaan joko Messengeriin tai WhatsAppiin kauneuskonsultin kanssa. Itse täytin tämän yhden aikaan päivällä samalla, kun tein vähän kaikkea muuta ympäri taloa – ja vastailin Messenger-viesteihin aina kun ehdin. Kauneuskonsultti kysyi monta tarkentavaa kysymystä, aika moneen oli pakko vastata, että testattu jo, mutta näin kosmetiikkabloggaajana aika monta on jo testannut. Vaikein oli vastata, että minkä merkin tuotteita käytän, koska kenelläkään ei ole aikaa kuulla niitä kaikkia. Viimeiseksi lähetin kuvan itsestäni, jotta konsultti näkisi ihoni kunnon paremmin.

Kun kauneuskonsultti on saanut tarpeeksi tietoa, valitsee hän sinulle sopivat tuotteet ja noin viikon kuluttua boksi on sinulla.

glamlin

Boxin toimitus

Minulla kesti pari päivää pidempään, sillä sain viestin, että yksi tuote oli loppunut varastosta. Tämä ei itseäni haitannut, sillä olisin ollut työmatkalla joka tapauksessa enkä saanut boxia yhtään nopeammin. Niinpä hain sen Postista heti palattuani Suomeen. Ja se oli onneksi vielä mennyt siihen Postiin, johon olen kääntänyt pakettini eli puhelinnumero kannattaa ilmoittaa, jos on oma hakupiste.

Miltä boxi näyttää?

Voin vaan sanoa – kuten muutkin – että Glamliniltä tuleva boxi on pakattu aivan ihanasti. Kaunis vaaleanpunainen paketti, jossa iso musta rusetti. Aivan ihana saada tällaisia. Paketissa oli lisäksi ohjeet palautukseen sekä henkilökohtainen lehtinen, jossa oli lueteltu tuotteet ja miksi ne oli valittu juuri minulle. Ihania yksityiskohtia.

Tuotteet on pakattu vielä mustaan silkkipaperiin ja se on suljettu mustalla tarralla. Jokainen tuotekin on suljettu tarralla, joten jos haluat palauttaa tuotteen, niin älä avaa sinettejä. Itse olin jotenkin tosi ihastunut kaikkiin tuotteisiin, jotka sain ja olin niistä kokeillut vain yhtä – ja se on hyvä, joten en pahastunut yhtään että sain varakappaleen.

glamlin

Mitkä tuotteet minulle valittiin?

Tuotteeni oli valittu pintakuivan sekaihon perusteella. Ja varsinkin keskitytty siihen, että mitkä tuotteet sopisivat meikinkin alle.

Ensimmäisenä näin sen ainoan tuotteen, jonka jo omistan eli Clarinsin Energy Boosterin, joka piristää väsynyttä ihoa ja antaa sille hehkua. Itse tykkään käyttää tätä varsinkin juuri tähän aikaan vuodesta, kun iho voi olla samea kärsittyän kylmyydestä ja lämmityksestä. Seuraavaksi nostin esille Clarinsin Pore Minimizing Serumin. Olen melkein varma, että olen kokeillut tätä, mutta en voi sanoa 100% varmuudella. Olen käyttänyt tätä pari kertaa ja koostumus on iholla mukava ja se aavistuksen häivyttää ihohuokosia. Sen sijaan talinerityksen hillitsemisestä en voi kauheasti sanoa, koska en ole käyttänyt meikkivoidetta, jonka kanssa tiedän kuinka nopeasti ihoni rasvoittuisi. Testailu siis jatkuu. Philosophyn Take a Deep Breath geelivoide sai pieniä riemunkiljahduksia aikaan. En ole tätä testannut, mutta olen kyllä kiinnittänyt tähän huomiota, kun olen nähnyt. En vain ole saanut ostettua. Tämä tuntuu aivan ihanalta iholla – kuten geelivoiteet yleensä tuntuvatkin. Tämä sulaa iholle ja jättää sen satiinimaiseksi, ei mattaa eikä ole kiiltävä. Talvisin tämä menee meikin alla, kesäisin tämä siirtyisi yövoiteeksi. Mutta tästäkin ehkä enemmän, kun olen testannut pidempään. Viimeisenä, muttei todellakaan vähäisimpänä laatikosta tuli Mossan Vitamin Cocktail Energy Boost naamio/yövoide. Tätä en ole vielä testannut, mutta jätin sen aamulla yöpöydälle odottamaan eli voisin kokeilla sitä heti suoraan yövoiteena näin talvisin. Ihan varmasti saatte lukea tästä lisää blogista!

glamlin

Laatikon tuotteiden arvo ja maksaminen

Itsehän en siis maksanut tuotteista, koska sain boxin PR-näytteenä. Jos otatte kaikki tuotteet, saatte 10% alennuksen tuotteiden yhteishinnasta. Jos ette halua kaikkia, palautatte ne mitä ette halua ja maksatte pitämänne tuotteet.

Itse olin laittanut arvon rajaksi 120 euroa (kuten sovittu) ja tuotteideni arvo oli yhteensä 124 euroa eli aika hyvin budjetin sisällä (ja tietysti jos olisin maksanut kaiken niin alle 120 euroa alennuksen kanssa).

Loppumietteet

Olen erittäin tyytyväinen saamiini tuotteisiin. Kaikki toimivat ihollani ja minusta tuntui, että juuri minua ajateltiin tuotteiden valinnassa. Luulen, että tämä olisi tosi hyvä palvelu heille, jotka eivät halua mennä kauppaan etsimään satojen tuotteiden seasta sitä jotain tai eivät vain halua/ehdi. Kauneuskonsultilta tuli vielä viikko laatikon saapumisen jälkeen viestiä, että onko jotain lisäkysyttävää ja mitä mieltä olin valituista tuotteista.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.