makeup

Glamglow Glowsetter – hehkua iholle

Kuten kerroinkin, niin Glamglow’n Glowsetter Makeup Setting Spray on ollut testissä jo pidempään. Ostin tämän kesäkuussa Tallinnasta, mutta kesällä tämä ei toiminut ihollani lainkaan, niinpä se palasi testiin syksyä vasten. Ja lopultakin olen valmis kertomaan oman mielipiteeni tuotteesta.

Minulla on rasvoittuva T-alue, posket ovat normaalit (eivät kuivat eivätkä rasvoittuvat) ja ihoni on akneen taipuva. Tämä tarkoittaa lähinnä sitä, että T-alueelle syntyy mustapäitä ja finnejä sekä päivän mittaan iho rasvoittuu selvästi, ihohuokoset ovat suuret. Posket ovat ihan normaalit, niissä on harvemmin finnejä tai edes kuivia läiskiä. Kuten monella, niin omakin ihoni on pintakuiva varsinkin talvisin, mutta hyvällä ihonhoidolla tämä pysyy kurissa.

glamglow glowsetter

Glowsetter ei selvästikään ole tarkoitettu rasvoittuvalle iholle, mutta en suoraan tyrmäisikään sitä – sen takia sen alunperin ostinkin. Tykkään hehkuvasta ja terveen näköisestä ihosta – meikillä tai ilman. Itse en ole käyttänyt tätä ollenkaan ihan paljaalle iholle, joten koko arvosteluni perustuu pelkästään meikin kiinnittämiseen käytettynä.

Glowsetter TEAOXIa, joka on Glamglow’n rekisteröimä antioksidanttinen yhdiste. Valitettavasti meikin päälle suihkutettuna, tämä ei oikeastaan pääse vaikuttamaan ihoon juuri ollenkaan. Mutta yksi asia kiinnitti huomioni, sillä tämä ei sisällä yhtään tuotetta, joka oikeasti pitkittäisi meikin kestoa. Tämä on oikeasti vain hehkua ja kosteutta tuova suihke, kuten esim. MAC Fix+.

Yksi asia tässä on ylitse monen muun vastaavan – nimittäin erittäin hienojakoinen suihke. Se tuntuu iholla enemmänkin virkistävältä sumulta, kuin suihkeelta. Kesäisin tämä kannattaa säilyttää jääkaapissa, niin saa vielä viilennyksenkin kaupan päälle.

glamglow glowsetter

Tämä tuoksuu tosi hyvältä, mutta se on myös hankala asia, sillä meikkeihin ei tarvitsisi lisätä tuoksua. Se ei ole kenenkään iholle hyväksi, mutta meikin päällä käytettynä tuoksu ei pääse ärsyttämään ihoa niin paljon kuin paljaalle iholle suihkutettuna.

Olen löytänyt tälle käyttötavan, joka sopii minun ihooni ja tarpeisiini. Sillä tämä ei kiinnitä meikkiä, niin kiinnitän sen ensin toisella suihkeella ja käytän tätä vain kasvojen ulkoreunoilla (otsalle ja poskille) tuomaan lisähehkua varsinkin korostuspuuterin päälle. Omalla ihollani tämä myös toimii parhaiten mattameikkivoiteen kanssa (esim. Fenty), sillä mattameikkivoide ei ala kiiltää liikaa, mutta suihke hieman keventää mattaista tuntua.

Glowsetterin hinta on 29,90 euroa ja sen voi ostaa esim. Stockmannilta. Itse en luultavasti tule tätä toiste ostamaan, mutta näin talvisin tämä on hyvä suihke tuomaan vähän eloa mattaiseen meikkiin. En voi sanoa, että tämä oli huono ostos. Kuivaihoisemmalla varmasti vieläkin ihanampi, mutta herkkäihoisille en tätä lähtisi suosittelemaan.

Mikä on teidän lempisuihke meikin päälle tai suoraan iholle suihkutettuna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.