makeup

Givenchy Photo'perfexion

Minun on pitänyt kirjoittaa tästä meikkivoiteesta jo pieni ikuisuus. En ole saanut aikaiseksi, miksi? Koska tämä meikkivoide ei oikeasti säväyttänyt mua suuntaan eikä toiseen. Lue tarkemmin miksei.

oobd_givenchy_photoperfexion_foundation_meikkivoide_

oobd_givenchy_photoperfexion_foundation_meikkivoide_

Pullo on kaunis – neliskulmainen lasipullo pumpulla sekä holografisella logolla korkissa. Sekä itse pullo, että pahvipakkaus tukevat Givenchyn klassista ja eleganttia imagoa.

oobd_givenchy_photoperfexion_foundation_meikkivoide_

oobd_givenchy_photoperfexion_foundation_meikkivoide_

Tuote antaa suojakerroin 20:n aurinkosuojan, joka on plussaa. Tietysti aina vähän ihmettelen, että miksi suojakertoimen sisältämä meikkivoide olisi hyvä valokuviin – yleensä kun salama heijastuu takaisin aurinkosuoja-aineista.

Koostumus on paksuhkoa, mutta hyvin levittyvää. Tällä saa kyllä erittäin helposti paksun pakkelikerroksen, joten tämän levittämiseen kannattaa käyttää aikaa. Itse yleensä levitän tämän nopeasti ensin siveltimellä ja sen jälkeen käyn ihon läpi vielä BeautyBlenderillä. Olen huomannut, että pelkällä BB:llä tämän pigmentti lähtee mukaan ja silloin esim. finnejä ei saa yhtään piiloon (toisaalta tätä tapahtuu myös muiden meikkivoiteiden kanssa).

Väri on ehkä vähän liian tumma, blendaan tätä välillä vaaleampaan meikkivoiteeseen (tai jopa valkoiseen), mutta ohuella kerroksella siitä saa aika huomaamattoman.

oobd_givenchy_photoperfexion_foundation_meikkivoide_

Tämä pysyy hyvin iholla ja näyttää hyvältä vielä tuntienkin päästä. Mikä siis on ongelmani? No se, että tämä ei tee mitään erityistä. Tämä on hyvä meikkivoide, muttei saa mussa mitään wow-efektiä. Kirjoittaminen jäi tästä, kun en joutunut päivän mittaan tätä korjaamaan, mutta ihoni ei näyttänyt mitenkään upealtakaan. Näytin ihan ok:lta, ihoni oli ihan ok, kaikki oli hyvin, mutta siihen se jäi. Jotenkin odotin näinkin kalliilta meikkivoiteelta enemmän.

Käytän tämän kyllä loppuun, mutta tuskin tulen ostamaan uutta, sillä saan ihan hyvä -fiiliksen halvemmillakin tuotteilla.

Kuitenkin, jos sinulta löytyy rahaa ja haluat kokeilla normaalille – rasvoittuvalle iholle jotain uutta, niin tässä olisi. En suosittele kuivalle iholle, tämä voi helposti saada kuivat kohdat näyttämään kuivemmilta.

Onko teillä suosituksia Givenchyn tuotteista?

2 Comments

  • Niina

    Ei ole kokemuksia Givenchysta. Mutta tuo wow-efektiin puuttuminen.. Sepä se. Mäkin haen meikkipohjatuotteelta tuota efektiä ja tiukassa on. Vähän jo mietin, että löytyykö sitä koskaan, vai täytyykö tyytyä vain sellaiseen ‘laitan kasvoilleni kun jotain pitää laittaa’. Mua ei sitten taas huvittaisi käyttää edes niitä, jotka on ihan ok, kun haluaisin sen joka säväyttää kunnolla. Myönnän, että on korkeat vaatimukset, mutta minkäs teet 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.