beauty,  health,  lifestyle

Forumin Ego aukeaa!

Kävin eilen kutsuvierasavajaisissa Forumin Ego-myymälässä ja pakkohan on teillekin vinkata, että kannattaa suunnata paikan päälle katsastamaan myymälä itsekin. Tätä ennen myymälä on löytynyt vain Jumbosta, joten Helsingin keskustaan avattu Yliopiston Apteekin omistama liike on todella positiivinen juttu.

Kuulemma Espoon Isoon Omenaan on tulossa ehkä loppuvuodesta vielä kolmas, kunhan se metro nyt joskus alkaisi toimia – toivossa on hyvä elää. I want to believe!

ego_forum_avajaiset

Forumin Ego on aika pieni, mutta täynnä kaikenmaailman tuotteita terveyden, hyvinvoinnin, urheilun ja kauneuden saralta. Itse olen käynyt vain kerran Jumbon myymälässä, joten minun silmääni pisti ehkä sellaisia tuotemerkkejä joiden en tiennyt edes kuuluvan myymälän valikoimaan – tai että niiden saanti Suomen maan kamaralta olisi näinkin helppoa.

ego_forum_avajaiset

Ensimmäisenä suosittelen katsastamaan Verson aivan ihanan retinolipohjaiset tuotteet. Verson silmänympärysvoide on oma HG-tuotteeni (holy grail siis jos joku ei tiedä). Tämän lisäksi valikoimasta löytyy myös mm. Caudaliétä, jonka tiedän olevan monen suosikki.

ego_forum_avajaiset

Muita suosikkejani ovat V10 Plus:n kuorinta sekä kosteuttava Okinawa-naamio. Palladion meikkejäkin löytyy, joita itse en ole ihan hirveästi Suomessa nähnyt, omistan itse muistaakseni merkiltä vain yhden huulipunan. Tatuoiduille Tattoo Goon tuotteet kannattaa katsastaa, sillä voiteita on ihan laidasta laitaan (suojakertoimella ja ilman).

Real Techniquesin siveltimet sekä Beautyblenderit voi myös hankkia Egosta. Kannattaa kurkata vaikka Egon omat nettisivut, jolloin saa kokonaiskäsityksen kaikista brändeistä.

ego_forum_avajaiset

Tänään kello 10 avautuu liike ja 100 ensimmäistä asiakasta saa 10 euron lahjakortin myymälään. Ego-myymälöissä ja verkkokaupassa kaikki 15% alennuksessa sunnuntaihin asti. Muita avajaistarjouksiakin oli kivasti näkyvillä, ne kannattaa käydä katsastamassa. Ja tietysti liikkeestä saa Uniikki-kortilla aina kuukauden alennustuotteetkin.

Onko Ego teille tuttu konsepti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.