skincare

Foreo – herkän ihon syväpuhdistaja

Itse olen omistanut Clarisonicin jo muutaman vuoden ja pidän siitä todella – edelleen. Ihoni vain ei kestä sitä päivittäisessä käytössä, joten käytän sitä muutamia kertoja viikossa – varsinkin viikonloppuisin syväpuhdistamaan ihoani. Sen sijaan mukaan ihonhoitorutiiniin on tullut Foreo, joka sijaitsee suihkussa ja tällä surruttelen aina hiustenpesun yhteydessä naamani puhtaaksi.

Ensin minulla oli testiversio – tai siis on vieläkin, se on luultavasti ihan kohta loppumassa – Foreo Luna Play sinisenä, mutta koska tajusin sen loppuvan, niin ostin itselleni hieman isomman version eli Foreo Luna Playn Plussan sävyssä Sunflower Yellow. Halusin värin olevan pirteä eikä Play Plussan väreillä ole toiminnoissa eroa.

Miksi en ostanut täysikokoista ja ladattavaa, vaan pattereilla toimivan ja pienemmän? No, koska tämä ei oikeasti ole tehnyt omalla ihollani niin suurta eroa kuin Clarisonic. Kuitenkin tämä oli parempi kuin ei mitään. Ja nyt minulla on Clarisonic alakerran vessassa, jossa yleensä viikonloppuaamuisin pesen naamani ja Foreo suihkussa, jota käytän sitten iltaisin.

foreo_luna_play_plus_sunflower_yellow

Luulen kuitenkin, että ihminen, joka ei ole käyttänyt edes Konjac-sientä ihonsa puhdistuksen apuna, löytää Foreosta todellakin uuden ystävän. Ja tämä on selvästi hellävaraisempi iholle kuin Clarisonic – puhumattakaan hygienisyydestä, eikä tarvitse ostaa uusia harjaspäitä. Omalle iholleni Foreon voima ei ole tarpeeksi riittävä syväpuhdistamaan, mutta se on korvannut täysin Konjac-sienen ihonhoidossani. Foreo on heti käyttövalmis, Konjac-sientä piti aina pehmitellä veden alla ennen käyttöä. Foreo pesee värähtelyn ansiosta ihon puhtaaksi, muttei ärsytä sitä. Voit käyttää mitä tahansa puhdistusainetta haluat.

Itse suosittelen Foreota kaikille, jotka kärsivät aknesta, herkästä ihosta tai haluavat tehostaa ihonpuhdistustaan. Tästä on ehkä helpoin aloittaa varsinkin, jos pelkää Clarisonicin tai vastaavan harjan olevan liian raju omalle iholleen.

Koska Foreota löytyy niin monessa eri mallissa ja koossa, niin kannattaa käydä itse vaikka katsastamassa tarjonta elevenin sivuilta. Tällä hetkellä 7.10. asti kaikki Foreot ovat 20% alennuksessa.

Onko teillä Foreo tai joku muu kasvojenpesuväline käytössä?

Sisältää affiliate-linkkejä

One Comment

  • Mia / Beauty Highlights

    Mä kokeilin sitä pikkuista Foreota, josta riittää 100 käyttökertaan, mutta mun iholle se oli liian ”tehokas”. En oo koskaan pitänyt mun ihoa mitenkään erityisen herkkänä, mutta kai se on sitten herkistynyt tässä vuosien varrella, kun kaikkea on tullut kokeiltua. Mulla siis neljäntenä päivänä nousi iholle röpelönäppylää ihan kauttaaltaan, joten silloin lopetin käytön. Voi olla, että iho kestäisi esim. kerta viikkoon. En oo vaan vielä uskaltanut kokeilla, kun iho on ollut vähän herkillä muutenkin. Clarisonic multa löytyy myös, mutta sekin on vaan unohtunut… En jotenkin vaan opi näitä käyttämään. Konjac-sientäkin jaksoin käyttää pari ekaa päivää 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.