makeup

Flower Mist Dew – kevyttä pinkkiä poskille

Ostin MACin Emanual Ungaro -kokoelmasta tulleen Beauty Powderin Petralta, joka halusi päästä eroon osasta meikkejään. En ihan oikein ymmärrä minkä takia tämä on Beauty Powder, sillä en tiedä kuka oikeasti haluaisi sutia näin vaaleanpunaista tuotetta koko kasvoilleen.

Flower Mist Dew on siis haaleahko pinkki, jota näin vaaleaihoisena on helppo käyttää poskipunana. Puuterikäyttöön tarkoitettuna tämän pigmentti ei ole mikään intensiivinen, mutta tätä on helppo kerrostaa eikä tällä saa vahingossakaan pelleposkia.

Mattaisen koostumuksen sekä medium-vaaleanpunaisen värin ansiosta tämä antaa poskille mukavan värin, muttei näytä liian meikatulta. Tämä on aika neutraali vaaleanpunainen. Itse todella tykkään tästä ja tartun tähän usein, kun haluan poskille vain vähän väriä tai haluan pitää ihon luonnollisen näköisenä.

Pakkauksen koko on puuterin luokkaa, joten tämä ei ehkä ole kätevin matkalle. Tätä ei myöskään ole enää saatavilla, mutta Narsin Matahari on saman sävyinen, vaikkakin paljon pigmenttisempi.

Emanuel Ungaro -kokoelma tuli ulos vuoden 2008 lopulla. Itse en siitä ostanut mitään.

Mikä on teidän go-to poskipuna arkisin?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.