makeup,  shopping

Too Faced saapui CultBeautylle!

Sisältää affiliate-linkkejä

Onhan Too Facediä saanut aiemminkin Suomeen esim. Selfridgesiltä tai Puolan Sephorasta, mutta nyt se on saapunut yhteen lempikauppaani – CultBeauty’in (CultBeautyyn, miten tuo kirjoitetaan oikeaoppisesti?).

Ja nyt kaikkiin Too Faced -tuotteisiin saa ilmaisen toimituksenkin, joten jos on jokin kiinnostanut, niin kannattaa käydä katsastamassa. Jos Too Faced ei ole vielä tuttu, tässä muutama vinkki mikä kannattaa testata.

Hangover Primer eli ihanan kookoksinen kosteuttava meikinpohjustaja. Must talvella! Ja tuoksu on ihana.

Better Than Sex -ripsiväri – L’Orealin Paradise Extatic -ripsiväriä on verrattu tähän, mutta itse tykkään Too Facedin ripsiväristä enemmän. Vedenkestävä versio on vieläkin parempi, sillä se pitää ripseni kaarrettuina koko päivän.

too faced papa don't peach

Papa Don’t Peach -poskipuna on aivan ihana! Tuoksuu hyvältä (jos tykkää makeasta persikasta, kuin persikkajääteestä) ja näyttää kauniilta iholla.

Glitter Glue – tällä pysyy glitter luomilla koko illan (tai yönkin, jos niin haluaa).

Born This Way -peitevoide on pigmenttinen, muttei kuivattava. Se peittää silmänaluset kauniisti, eikä näytä liian paksulta silmien alla.

Suklaa- ja persikkapaletteja on kehuttu, mutta itse en ole testannut niistä yhtäkään. Jos en omistaisi jo ihan tarpeeksi neutraalin värisiä paletteja, ihan varmasti ostaisinkin jonkun, ehkä persikkapaletin.

Onko Too Faced tuttu brändi? Mikä tuote on oma suosikkinne?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.