skincare

Eve Lom Cleanser

Tilasin Ellokselta tuossa taannoin Eve Lomin puhdistustuotteen ja se pääsikin heti kokeiluun. Näin kalliilla tuotteilla on aina odotukset tosi korkeilla – varsinkin kun tämä on Youtube-/lehti-/blogimaailmassa tosi hypetetty tuote. Jos Vogue kutsuu tätä maailman parhaimmaksi puhdistustuotteeksi, niin joo, voi odottaa paljonkin.

Puhdistustuotteen mukana tulee musliiniliina, jolla tuote poistetaan kasvoilta. Tämä toimii kuin mikä tahansa kiinteä meikinpoistoaine/puhdistustuote – voide lämmitetään käsien välissä öljyksi ja sen jälkeen hierotaan kuivalle naamalle. Tuote liuottaa meikin, jonka jälkeen musliiniliina kastetaan kuumaan veteen ja tuote pyyhitään pois.

Tässä on todella voimakas eukalyptuksen tuoksu – koska sisältää eukalyptusöljyä. Kun katsoin tuoteselostetta, niin alkoi jo heti harmittaa tämän ostaminen. Ensimmäisenä listalla komeilee mineraaliöljy. Jep, ei mitenkään kauhean kiva tuote akneiholle. No, onneksi kyseessä on pois pyyhittävä/pestävä tuote.

Tämä poistaa meikin suht helposti, mutta täytyy myöntää, että vedenkestävä ripsiväri ei ilman pientä hankausta lähde – ja pienellä tarkoitan aika pahaa hankaamista. Tämä myös tuntuu jäävän iholle, vaikka tämän poistaa musliiniliinalla eli itse pesen todella kunnolla tämän jälkeen vielä naamani toisella puhdistustuotteella.

Tämä ei kirvele silmiä, mikä on aina plussaa meikinpoistoaineissa.

Kyllä tulen käyttämään purkin loppuun, mutta en tule ostamaan toista. Jos nyt joku haluaa itse testata eikä mineraaliöljy pelota omaa ihoasi tai et käytä erittäin hankalasti poistettavia meikkituotteita, niin omani ostin Ellokselta.

Mikä on teidän lemppari kiinteistä meikinpoistoaineista?

Postaus sisältää mainoslinkkejä

4 Comments

  • Jonna

    Mun pintakuivaiho tykkää tästä, mutta tuoksu/haju on sellainen, mikä ei ole välttämättä se kivoin tässä. 😀 Syy miksi en ensimmäisen purnukan käytettyäni ostanut lisää, vaikka muuten pidin tosi paljon tuotteesta. 🙂

    Guerlainin puhdistusvoide on tämän hetken ehdoton lemppari.

    • HennaV

      Mä kanssa ajattelin, että tämä voisi olla kuivaihoisemmalle paljon mukavampi tuote. Tuoksu on vähän läpitunkeva. Uuuu, pitää testata Guerlain!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.