makeup

essence top 5

Sain kokeiluun monta essencen tuotetta ja testailujen jälkeen viisi tuotetta nousi esiin positiivisesti. Halusin kertoa teillekin omat suosikkini, sillä nämä eivät hirveästi kukkaroa kuormita ja jos haussa on uusi meikkituote, niin kannattaa katsastaa essence-hylly lähimmästä Citymarketista (ja huomasinpas, että oman bloginikin linkki löytyy ko. sivuilta) tai pretty.fi -nettikaupasta. Hinnat vaihtelevat noin eurosta kuuteen euroon.

essence-camouflage

Camouflage 2-in-1 make-up and concealer

Ehdottomasti suosikkini kaikista essencen tuotteista! Tämä on aivan ihana meikkivoide – keskitason peittävyys, pysyy kasvoilla hyvänä tunteja, ei näytä kasvoilla maskimaiselta ja tulee tarpeeksi vaaleassa sävyssä itselleni (10 Ivory).

essence_make_me_brow

Make me brow

Tämän on sanottu olevan dupe Benefit Gimme Brow -kulmakarvageelille. Näissä on kyllä hieman eroa, mutta ei mitenkään suurta. Niinpä suosittelen ainakin testaamaan halvempaa essencen versiota, jos värillinen kulmakarvageeli on hakusessa. Pitää itsekin kohta käydä ostamassa uusi, sillä tässä on kätevän pieni harja ja mukava koko muutenkin.

essence-matt-matt-matt-lipgloss

Matt Matt Matt Lipgloss

Tämä ja muutkin essencen huulituotteet ovat aivan ihania! Nämä ovat todella mukavia huulilla – näyttävät mattaisilta, mutta tuntuvat kosteuttavilta. Aivan ihanan tuntuisia, näköisiä ja edullisia “huulikiiltoja”. Suosittelen testaamaan ihan muitakin essencen huulituotteita – matt matt matt -punat sekä longlasting -punat ovat myös ihan mahtavia tuotteita.

essence-satin_touch

Satin Touch Blush

Kauniita, tosi tosi hienon hohteen antavia poskipunia. Todella pigmenttisiä, mutta levittyvät ihanasti iholle. Pysyvät myöskin omalla ihollani monta tuntia kauniina. Myös pinnan kuvio on todella kaunis!

essence-the-metals

The Metals

Näitä metallisia luomivärejä voi käyttää sekä kuivana, että kosteana. Kuivana näillä saa kivan hohteen, mutta märkänä näistä saa kunnon metallisen lookin. Kolmen euron hintakaan ei ole paha, joten suosittelen testaamaan, jos kokoelmasta puuttuu metallisen hohteen antava luomiväri.

Tässä vielä mainitsemani tuotteet käytettynä meikissä. Huulilla Matt Matt Matt -huulikiilto sävyssä Girl of Today (tummempi kuvissa olevista), poskilla Satin Touch Blush sävyssä Satin Coral, kulmilla make me brow, luomilla The Metals -luomiväri sävyssä Frozen Toffee ja tietysti meikkivoiteena Camouflage.

essence_testinaama

essence_testinaama

Näiden lisäksi essencellä on monta muutakin tosi hehkutettua tuotetta – tietysti halvalla – mutta itse en ole päässyt niitä testaamaan. Varsinkin Lash Princess -ripsiväriä on kehuttu monessakin blogissa.

Onko essence teille tuttu? Mitkä ovat teidän suosikkituotteenne brandiltä?

Make me brow ostettu itse, muut saatu PR-näytteinä

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.