makeup

Ensimmäisen Tallinnan-viikon ostokset

Perjantai-iltapäivästä palasin siis ensimmäisen Tallinnan-työviikon jälkeen kotiin. Tuli taas osteltua vähän jotain itsellenikin – tuliaisiksi lapsi sai vaatteita, kukkaron ja karkkia; mies olutta.

Kosmetiikkapuolelta mukaan tarttui Bioderman Sébium-sarjan tuotteita, Physician’s Formulan Shimmer Strips, yksi Palmer’sin huulirasva sekä Shiseidon vanulappuja (kaksi kappaletta, kuvassa vain yksi).

tallinnan_ostokset_shiseido_bioderma

physicians-formula-shimmer_strips

Vaatepuolelta ostin New Yorkerista pari neuletakkia (tai toinen on college-materiaalia) sekä Reservedistä ehkä parhaimman yöpaidan ikinä!

reserved_nightie

reserved_i_need_new_shoes

Kävin Kaubamajassa kolme kertaa, enkä nähnyt theBalmia, mutta kuulemma kyllä se siinä Nyxin seinän vieressä on. Olen siis vain puusilmä. Onneksi ensi viikolla aikaa löytää niidenkin tuotteet. Ja Ritualsilta ajattelin ostaa kanssa jotain, Misshakin pitää tarkistaa kunnolla, nyt vain vilkaisin tuotevalikoimaa.

Laivalta ostin itselleni vain Avivan Pink Gold -kuoharin. Ihan vain litkun näön takia! Tulikin sitten korkattua se jo eilen!

aviva_pink_gold

Huomenna siis aikaisin taas lähtö Tallinnaan. Ei kyllä innosta herätä viiden aikaan aamulla. Onneksi laivassa saa sentään syödä buffet-aamiaisen.

Mitä tarvitsen theBalmilta, Ritualsilta tai Misshalta?

18 Comments

 • Tintti

  Siellä ei ole enää omaa tiskiä the Balmilla vaan tuotteet ovat pienessä hyllyssä kuin jossain Tokmannilla konsanaan 😮 enkä kyllä muista missä päin se oli kin vahingossa törmäsin. Tuotteita siellä oli vielä muutama viikko sitten ihan hyvin, etten ymmärrä homman nimeä, jos se on lähdössä pois.

  • HennaV

   Musta ne oli jo kesäkuussa kun kävin niin pienessä hyllyssä, mutta silloin kuitenkin siinä Bourjoisin ja muiden markettituotteiden lähellä (eli siinä pienessä ympyrässä).

 • Hanna

  Muistan myös joskus etsineeni the Balmia.. ihan pikkuruinen hylly ja tuntui että kaikki oli lopussa.
  Olen myös huomenna lähdössä Tallinnaan – ei myöskään houkuttele viiden herätys.. 😛

   • Hanna

    Menen pitkästä aikaa Eckeröllä. Tuskainen herätys, mutta kiva että päiväreissulla aikaa jää enemmän 🙂
    Saa nähdä onko laiva ihan täynnä, onko nyt jo syyslomat alkaneet.

    • HennaV

     Me mennään Tallinkilla, pääsee nopeammin töihin 😀 Vähän itsekin pelkään, että kuinka täynnä laivat ovat, viime viikolla vielä aika väljää.

 • Salka

  Kuohari näyttää todella fancylta! Ja haha, Shiseidon vanulaput muuten kiinnostavat, kiva kuulla että niitä saa lahden toiselta puolen, kun saiko niitä täältä Suomesta lainkaan?

  • HennaV

   Se on fancy, liian makeaa vain omaan makuuni, mutta kyllä tuota nyt tuon yhden pullon juo 😀 Ei saa Suomesta, kysyin myyjältä, mutta todella Tallinnasta saa ainakin Stockalta ja Kaubamajasta.

 • Tiltu

  Ai Kaubamajasta saa nykyään NYXiä! Eroaako hinnat Suomen hinnoista?

  Ritualsilla oli aika hyväntuoksuisia miesten hajuvesiä. Muuta en osaa suositella.
  The Balmilta mä ostaisin ehkä Meet the Matt(e) (tms) -paletin

 • Jonna

  Jään jännityksellä odottamaan, mitä mieltä ole vanulapuista. Itse olen ihan koukussa, koitan aina välillä säästösyistä ottaa halvemman lapun ja ääh, ne on huonoja. 😀

  • HennaV

   Mä pelkään, että jään kanssa koukkuun ja sitten näitä pitääkin tulla tänne asti hamstraamaan – tai tilaamaan netistä.

 • Jonna

  Jään jännityksellä odottamaan, mitä mieltä ole vanulapuista. Itse olen ihan koukussa, koitan aina välillä säästösyistä ottaa halvemman lapun ja ääh, ne on huonoja. 😀

  • HennaV

   Mä pelkään, että jään kanssa koukkuun ja sitten näitä pitääkin tulla tänne asti hamstraamaan – tai tilaamaan netistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.