makeup,  shopping

Ensimmäinen Tarten tilaukseni

Olen miettinyt jo pitkään Tartelta tilaamista, mutta Shape Tapen lisäksi en oikein koskaan tuntunut tarvitsevan mitään, niin se vaan jäi. Kunnes sitten lopulta sairaslomalla päätin repäistä ja tehdä ensimmäisen tilaukseni.

Tähän tilaukseen antoi sysäyksen se, että vedenkestävät ripsarini eivät olleet tarpeeksi kivoja ja tarvitsin salikäyttöön uuden. Tartella nyt vain sattui olemaan sweatproof-ripsari eli pakko testata. Se on väriltään mustanruskea eli ilman muuta meikkiä näyttää tarpeeksi luonnolliselta, mutta silti silmäni eivät näytä olemattomilta.

tarte_lifted_sweatproof_mascara

Ripsarin lisäksi tilasin kaksi Shape Tapea sävyissä Fair ja Fair Neutral. Swatchienkaan perusteella minun oli vaikea päätellä, että mikä sävy olisi hyvä.

Ja 21 sentillä sain vielä näytteen Tarteist-ripsarista.

tarte_tarteist

Tilauksessa maksetaan vielä päälle verot eli paketti ei jää Suomen tulliin. Oma tilaukseni (ripsari, kaksi Shape Tapea ja miniripsari) maksoivat verojen kanssa 84 euroa. Ei nyt mitenkään halpaa, mutta postareita ei tarvinnut näin kalliista tilauksesta maksaa.

Tein tilauksen 23.8. ja 24.8. sain lähetysilmoituksen, jossa on linkki DHL:n paketinseurantaan. Paketinseurannassa alkoi näkyä vasta yöllä toimintaa – ihan vain aikaerosta johtuen. Sunnuntaina 27. paketti oli saapunut jo Britteihin eli oli Euroopassa. Mutta koska Posti on Posti, niin paketin sain käsiini vasta 5.9. Suomeen se oli tullut tietääkseni jo 30.8.

tarte_shape_tape_fair_fair_neutral

Ainoa, mitä olen testannut tilauksesta on ollut Shape Tape sävyssä Fair Neutral (Fair on parempi talvisävy). Ja täytyy sanoa, etten ole ihan hirveän haltioitunut tuotteesta. Se on hyvä, muttei mitenkään ylitsevuotavan mahtava, kuten moni on sanonut. Minulle tulee mieleen siitä Narsin Creamy Concealer – koostumus on vesimäistä, mutta beautyblenderillä levitettäessä se kuivahtaa aika nopeasti ja siitä tulee tahmaisempaa. Ei kuitenkaan sotke meikkiä tai tarraa sieneen kiinni, muttei ole niin nestemäistä kuin oletin. Kyllä se käytettyä tulee, mutta helpomalla pääsen ostamalla jotain muuta – vaikka sitä Narsia. Tähän voi ehkä vaikuttaa sekin, että mulla ei ole tummia silmänalusia eli mulle riittää kevyempikin. En myöskään halua kauheasti vaaleampia silmänalusia kuin muu ihoni – ei vaan sovi mulle. Ja finnien päälle esim. Nars Soft-Matte -peitevoide on parempi. Tämä pysyi erittäin hyvin paikoillaan, mutta niin pysyy esim. Kat von D:n nestemäinen peitevoide.

Lifted on pakko testata, kun seuraavan kerran menen salille. Tässä välissä olen kärsinyt kuuden päivän migreenistä, niin en ole vielä päässyt salille asti.

Kertokaa nyt, mikä siinä Shape Tapessä on niin paljon parempaa kuin muissa peitevoiteissa?

4 Comments

  • Annika

    Mun oli pakko kans ostaa tuo Shape Tape(ostin sävyn Light Sand)kun sitä on kehuttu niin älyttömän paljon..onhan se hyvä mutta ei munkaan mielestä maailman paras. No, mikä kellekin sopii. Tahtoisin tuon saman Lifted ripsarin jonka ostit! Mä en uskalla ostaa mitään Narsin peiteainetta koska tarvitsen selkeästi keltapohjaisen mutta melko vaalean sävyn ja mun näkemyksen mukaan sellaista ei Narsilta löydy. Harmittaa! Mulla on Soft Matte Complete Concealer sävyssä Custard mutta pystyn käyttämään sitä vain jos käytän itseruskettavaa..UDn Naked on mun ykkösvaihtoehto, se on ihanan kevyt iholla, sävy Light Warm on mun täydellinen sävy. En kuitenkaan kadu Shape Tapen ostoa, onhan se hyvä peiteaine ja pysyy paikallaan tosi hyvin. (Ostin omani EBAYstä, myyjä count-on-us on luotettava, hinta kokonaisuudessaan n.30€)

    • Henna V

      Mulla on Narsilta Chantilly ja se on todella vaalea neutraali. Saisitkohan sitä sekoittamalla Custardiin tarpeeksi vaalean ja kellertävän sävyn? Ei kyllä ehkä ihan halvin kokeilu, jos ei onnistukaan. UD Naked on hyvä, mulla on siitä ollut Fair Neutral, tämä mun talvisävy. Nyt on ollut loppu ja käytössä monta muuta eri peitevoidetta 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.