lifestyle,  makeup

Ensimmäinen kunnon meikki pariin viikkoon!

Torstaina sain lopultakin tikit pois naamasta – oli tosi kiva muuten mennä terveysasemalle siinä järkyttävässä lumimyräkässä, eihän nyt ainakaan kävelyteitä oltu edes aurattu. Ja tietysti lääkäri oli vetäissyt toisen tikin niin tiukalle, että lopulta kahden hoitajan ja yhden lääkärin jälkeen tikki saatiin pois – kunhan ensin ihoon oli tehty uusi viilto, johon ei päätetty sitten laittaa tikkiä.

Mutta siis, lauantaina kutsui Apassionata tyttäreni ja siskoni kanssa, joten päätin pitkästä aikaa tehdä ihan kunnon meikin. Olen viime viikot elänyt ripsivärillä ja kulmkynällä – sekä huulirasvalla. Piti testata, että saako sitä itseään enää edes meikattua.

my little pony colourpop kat von d sanctuary

colourpop my little pony kat von d sanctuary

colourpop my little pony kat von d sanctuary

colourpop my little pony kat von d sanctuary

Silmille päätyi Colourpop My Little Pony -paletista sävyt Flutterbye, Firefly, Snuzzle ja Princess Sparkle. Huulille sen sijaan valikoitui Kat von D:n Sanctuary, joka on itselläni hieman viileään taittava tummanruskea.

Hevoset olivat söpöjä, mä haluan nyt tietysti päästä ratsastamaan. En kyllä tiedä pääsisinkö edes selkään ja tämä lonkka tuskin kestäisi kauhean pitkään ratsastamista, ainakaan ennen kuin limapussin tulehdus on taas rauhoittunut.

Sunnuntai olikin sitten kotipäivä, kirjoittelin pari postausta ja hengasin lapsen kanssa katsoen Netflixiä ja telkkaria. Illalliseksi väänsin risottoa sekä kanaa. Nyt voikin sitten taas palata töihin viikon sairasloman jälkeen – ja kuulla YT:n tulokset.

Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

One Comment

  • vilu

    Hyvältä näyttää, Colourpopin MLP paletti on ❤ Voisitko tehdä ns. esittelypostauksen sun luomiväripaleteista? Niitä on aina kiva lukea 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.