makeup

Ensimmäinen Back2MAC-punani on?

Kävin sitten lopultakin heivaamassa loppuneita/vanhoja tuotteita MACin pisteelle ja kauhean swatchauksen jälkeen mukaan lähti jo kauan himoitsemani Twig. Tajusin jopa punan ostettuani, että “hei, sehän on tyttönimeni englanniksi”. Arvaa oliko pakko tarkistaa poikaystävältä, että mitä sanaa se käyttäisi englanniksi, kun kyseessä on risu (oli kiva selittää kuivunutta ja tippunut oksaa englanniksi). Pakkohan mun on tämä omistaa.

Twig on todellakin THE Kylie Jenner -huulipuna, vaikka siis Kylie käyttää vaikka mitä. Juuri eilen huomasin Kylien meikkiartistim instassa uusimmissa kuvissa olevan Anastasia Beverly Hillsin Dusty Rose nestemäinen huulipuna.

Onko tutun sävyinen? Viime aikoina – kröhöm, viimeksi eilen – on blogissa vilahtanut tällainen malvan värinen puna. Kyllä mä vielä jostain muutaman tällaisen revin, sillä näillä on SELVÄ ero keskenään.

Luomilla on toinen maanantain ostos – tai siis oikeastaan ainoa kosmetiikkaostos, sillä tämä punahan oli ns. ilmainen – ja tästä tarkemmin joku muu päivä.

No, iskeekö teihin nämä malvaiset Kylie Jenner -huulipunat?

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.