body

Enkelikeho Sol de Janeiron avulla

Brasilia, varsinkin Rio de Janeiro, on tunnettu hyvin kurvikkaista vartaloista – ja varsinkin takapuolista. Olivat ne sitten luonnollisia tai ei. Niinpä ei siis ihme, että tätä ideaa vartalosta yritetään myydä myös meille hieman eri tavalla kurvikkaille naisille.

Sol de Janeiro nousi varsinkin Youtubessa monien tietoisuuteen rantautumalla Sephoraan ja antamalla voiteelleen nimen Bum Bum. Tämä lausutaan boom-boom, joka brasilian slangilla tarkoittaa takapuolta – eli englanninkielinenkään ääntäminen ei vaihda nimen merkitystä.

Bum Bum -voide sisältää guaranaa, cupuacu-voita, kookosöljyä sekä acaita, jotka pehmentävät ja napakoittavat ihoa. Tämän lisäksi voiteessa on hohtoa, joka tuo iholle kosteutetun ulkonäön ja kimaltaa kauniisti auringossa. Hohtopartikkelit eivät ole liian suuria, sillä itse en voi sietää hohtoa tuotteissa, mutta tässä se ei ärsytä.

Voide imeytyy nopeasti ja on aika hyvin kosteuttavaa. Itse kuitenkin ehkä odotin tältä vieläkin enemmän kosteutustehoja, mutta omalle iholleni tämä riittää. Kuivalle iholle ehkä ei tarvittavan kosteuttavaa ja rasvaista. Ihan herkälle iholle en suosittele hohtopartikkelien takia, ne voivat ärsyttää ihoa.

sol de janeiro bum bum cream brazilian 4 play

Sekä Bum Bum -voiteen, että seuraavaksi esittelemäni suihkugeelin tuoksuna on Pistachio Caramelo eli tosi makea, hieman trooppinen tuoksu. Voin hyvin kuvitella itseni rannalle tältä tuoksuen!

Brazilian 4 Play -suihkugeeli on kultaisen hohtavaa ja sienen avulla vaahtoaa hyvin. Pelkästään käsillä iholle hierottuna tämä ei minusta vaahtoa juurikaan. Iho jää kosteutetun tuntuiseksi, mutta talvella tarvitsen silti lisäkosteutusta tämänkin jälkeen. Koska tuoksu on sama suihkugeelissä että voiteessa, niin ne voimistavat toistensa tuoksuja iholla.

Vaikka molemmat ovat hyviä tuotteita, niin tuskin tulen vähään aikaan ostamaan uusia (toinen pieni vartalovoi odottaa käyttöä kylläkin kaapissa), sillä näiden saaminen on vähän työlästä eikä suihkugeeli nyt ollut NIIN ihana kuin odotin. Ja vartalovoin hakkaa edelleen L’Occitanen Shea Butter Ultra Light Body Cream – ei ehkä tuoksussa, muttei siinäkään valitettavaa ole.

sol de janeiro bum bum cream

Jos haluatte brasilialaisen ihon – tai ainakin voitte kuvitella niin – niin kannattaa tarkistaa Sol de Janeiron valikoima vaikka Puolan Sephorasta tai jos matkaatte Ruotsiin, niin sieltäkin tätä saa. Mistään halvasta brändistä ei ole kyse, suihkugeeli maksaa yli 20 euroa ja pieni purkki voidetta vähän alle 20 euroa.

Onko Sol de Janeiro teille tuttu brändi?

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.