lifestyle,  shopping

En ostanutkaan mustaa.

Minuthan siis tunnetaan siitä, että mulla on aina mustaa. Paitsi se punainen takki Asosilta, josta en nyt löytänyt kuvaa. Ja Darth Vader -paita – se on kylläkin harmaa.

Mutta mitäs sitten, kun joskus vain on pakko ostaa jotain muuta kuin mustaa. Esim. nämä aivan ihanat Halinalle-shortsit ja -tohvelit. Cubukselta. Yllätyin ehkä enemmän siitä, että mahduin Cubuksen XL-kokoon kuin siitä, että ostin Halinalleja itselleni.

oobd_halinallet_carebears_clothing_vaatteet_

Lapsen mielestäni olen nolo.

Eilen kävin ostamassa rintsikoita kun yhdestä vain yhtäkkiä katkesi kaarituki. Yritti pistää sydämeen, ei osunut. Niinpä ostin elämäni ekat edestä kiinnitettävät rintaliivit – nuden värisenä. Miehen mielestä enemmän hänen ihonsa värinen nude kuin mun, mutta parempi väri kuin sininen. Huomasin myös, että pelkästään Lindexistä olisin voinut ostaa neljää eri kokoa liiveistä, eli siis en vieläkään tiedä mikä oma rintsikkakokoni tai -kuppini on.

Lapsikin sai Name Itin alesta sloganeilla varustettuja vaatteita. Onneksi hänelle on helpompi shoppailla kuin itselleni – ei tarvitse kokeilla ja varmasti mahtuu, voi olla liian isojakin vyötäröltä.

Onko teillä ollut Halinallen tapaisia hulluja ostoksia viime aikoina?

2 Comments

  • Päivi

    Mulle tulee keväisin usein sellainen olo, että voisin ostaa jotakin muutakin kuin mustaa. Esim. tänä vuonna olen katsellut keltaisia paitoja ja viime keväänä ostin vaaleanharmaata, valkoista ja jopa yhden vaaleanpunaisen paidan. Ne ovat kyllä jääneet käyttämättä, koska mä en osaa enkä halua käyttää muuta kuin mustaa. Olen ostanut melko paljon uusia vaatteita nyt keväällä, mutta ovat kyllä olleet kaikki mustia, koska tiedän että sitten niitä tulee käytettyä. 🙂 Noi sun ostokset on kyllä supersöpöt! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.